Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. studenoga 2019.
Najbolje od tetovaže

foto RIJEKA TATTO EXPO U Kostreni otvorena konvencija koja okuplja čak 80 artista iz 11 zemalja

Foto: V. KARUZA
Foto: V. KARUZA
Autor:
Objavljeno: 24. studeni 2017. u 16:27 2017-11-24T16:27:00+01:00

Direktorica TZO Kostrena Sandra Svetić istaknula je da se ovakvim događanjima jača turistički potencijal i izvan sezone i pohvalila humanitarni karakter konvencije, tj. hvalevrijednu akciju kojom će se pomoći Košarkaškom klubu Kostrena - košarka u kolicima

KOSTRENA U Sportskoj dvorani Kostrena otvoren je 7. Rijeka Tattoo Expo, poznata tattoo konvencija koja ove godine okuplja čak 80 tattoo artista iz 11 europskih zemalja i posjetiteljima u tri dana nudi raznolik zabavni sadržaj za sve uzraste.

Načelnik Općine Kostrena Dražen Vranić na otvorenju je kazao kako mu je drago što su organizatori prepoznali Kostrenu kao mjesto u kojem se može održavati ovakva manifestacija, s čime se složio i direktor KD Kostrena Tomislav Matić koji je rekao kako se nada da će Rijeka Tattoo Expo prerasti u tradicionalnu kostrensku manifestaciju.

Direktorica TZO Kostrena Sandra Svetić istaknula je da se ovakvim događanjima jača turistički potencijal i izvan sezone i pohvalila humanitarni karakter konvencije, tj. hvalevrijednu akciju kojom će se pomoći Košarkaškom klubu Kostrena - košarka u kolicima.

Akcija će se nastaviti i na Mikulni, 9. prosinca, kada će na trgu ispred Sportske dvorane biti održan bogat cjelodnevni program, dok će navečer u dvorani nastupiti Zlatan Stipišić Gibonni.

Trener Košarkaškog kluba Kostrena - košarka u kolicima Siniša Kuharić zahvalio je organizatorima Tattoo Expa što prikupljaju donacije za kolica čija cijena iznosi najmanje 15.000 kuna.

F2411VK16
Rijeka Tattoo Expo / Foto: V. KARUZA

Do sada su uspjeli prikupiti sredstva i kupiti šest kolica, a sad im trebaju još jedna za mladog Branimira Vrzića koji je zajedno s »glasnogovornicom« kluba Lukrecijom Tomušić također nazočio jučerašnjoj svečanosti.U sklopu otvaranja 7. Rijeka Tatto Expa nastupile su učenice Osnovne škole Kostrena Lucija Borovac i Lorena Vulić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.