Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.
New York Fashion Week

Predstavljanje albuma i modne kolekcije Kanyea Westa pratilo 20 milijuna gledatelja

Foto Reuters
Foto Reuters
Autor:
Objavljeno: 12. veljača 2016. u 10:14 2016-02-12T10:14:38+01:00

Više od 20 milijuna gledatelja pratilo je predstavljanje novog albuma i modne kolekcije repera i modnog dizajnera Kanyea Westa u sklopu New York Fashion Weeka u četvrtak u Madison Square Gardenu. 

West, njegova supruga zvijezda reality showa Kim Kardashian i njezina obitelj, uključujući košarkaša NBA Lamara Odoma, ušli su u manhattansku dvoranu praćeni oduševljenim pozdravima publike.

Odom, suprug Khloe Kardashian, prvi je put viđen u javnosti nakon što je u javnoj kući uzeo preveliku količinu kokaina prošlog listopada zbog čega je morao biti hospitaliziran.

Događaj je preko interneta pratilo više od 20 milijuna gledatelja. West je svirao pjesme s novoga  albuma "Life of Pablo" (Pablov život), a deseci manekenki, uključujući Naomi Campbell i Veronicu Webb, hodale su na povišenoj pisti u novim modelima njegove kolekcije Yeezy Season 3 koju je West dizajnirao za sportsku marku Adidas. 

West je iznenadio publiku najavom predstojeće video igre "Only One" (Samo jedna), o njegovoj pokojnoj majci "koja putuje kroz nebeska vrata".

Scene animirane video igre, koje je West pokazao dvaput zaredom, pokazuju ženu koja jaši na krilatom bijelom konju.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.