Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 4
Sutra: 12° 12° 4
9. prosinca 2019.
Dizajnerski debi

Veliki Karl Lagefeld radi na kolekciji sa 16-godišnjom kćeri Cindy Crawford

Kaia Gerber otvorila je reviju modne kuće Chanel u listopadu, foto Reuters
Kaia Gerber otvorila je reviju modne kuće Chanel u listopadu, foto Reuters
Autor:
Objavljeno: 22. siječanj 2018. u 7:38 2018-01-22T07:38:13+01:00

Kolekcija nazvana jednostavno »Karl Lagerfeld x Kaia« bit će ready-to-wear, a sadržavat će obuću, naočale i nakit, a bit će spoj Lagerfeldove pariške estetike i ležernog stila lijepe Kaie Gerber

Kaia Gerber, 16-godišnja kći supermodela Cindy Crawford, i sama je već uspješna manekenka, a uskoro će toj tituli moći pridodati i onu - dizajnerice. Lijepa Kaia pristala je dizajnirati capsule kolekciju uz velikog Karla Lagerfelda.

Kolekcija nazvana jednostavno »Karl Lagerfeld x Kaia« bit će ready-to-wear, a sadržavat će obuću, naočale i nakit, a bit će spoj Lagerfeldove pariške estetike i ležernog stila lijepe Kaie.

– Kada nam je Karl prvi put predložio suradnju s Kaiom ideja nam se svidjela i jako smo uzbuđeni što ćemo vidjeti rezultate suradnje ta dva posve oprečna svijeta, kazao je Pier Paolo Righi, izvršni direktor brenda Karl Lagerfeld za britanski Vogue i dodao:

– Posljednjih mjeseci puno smo radili s Kaiom u Los Angelesu i u našem pariškom studiju. Sjajno je bilo vidjeti njene sjajne ideje, strast i angažman. Kolekcija će sigurno inspirirati brojne mlade žene.

Suradnja njemačkog dizajnera i manekenke u usponu nije nova. Upravo je Lagerfeld pozvao Kaiu da otvori reviju modne kuće Chanel u listopadu i to nakon što ju je zamijetio na revijama modnihi kuća Calvin Klein, Saint Laurent i Prada.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.