Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. listopada 2019.
Seksi modni spektakl

foto Sve je spremno za »S^B FASH!ON SUBARU by Zigman«

Juraj Zigman, Tesa Pavić, Aleks Đaković i Ivona Brnelić / Foto: Marin ANIČIĆ
Juraj Zigman, Tesa Pavić, Aleks Đaković i Ivona Brnelić / Foto: Marin ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 29. lipanj 2013. u 12:01 2013-06-29T12:01:00+02:00

Suradnja dizajnera Juraja Zigmana i koreografkinje Ivone Brnelić nastavalja se i ove godine. Predstava sa segmentima modne revije održat će se sljedeće subote na najvećoj riječkoj terasi

OPATIJA Klaun i morska sirena pod vodom u bazenu opatijskog hotela »Admiral« samo je jedna u nizu scena video prezentacije koja je snimljena za nadolazeći modni spektakl S^B FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN.

Modna predstava u sklopu Riječkih ljetnih noći održat će se u subotu 6. srpnja od 21 sat na najvećoj riječkoj terasi – krovu Tower Centra. Riječ je o jedinstvenoj modnoj predstavi koja vodi u novi, neistraženi svijet vlastitih osjetila, svijet različitih kreacija i ljubavne priče s elementima mjuzikla uz nevjerojatan scenski doživljaj, a čiji je jedan djelić dotakao Opatiju u kojoj se snimala video projekcija pod vodom i oko hotelskog bazena.
 

Plivačica i glumac

Glavni akteri video klipa, plivačica sinkroniziranog plivanja Tesa Pavić i glumac kazališta lutaka iz Rijeke Aleksa Đaković, spretno su pozirali u svojim kostimima, licima namazanih vodootpornom šminkom, a autori projekta, koreografkinja Ivona Brnelić i modni dizajner Juraj Zigman precizno objašnjavali kakve scene žele »dobiti« – snimiti.
 

– Na krovu riječkog centra bit će izvedena avangardna modna predstava, jedan multimedijalni spoj mode, glazbe, plesa, a centralni dio priče bit će video projekcije, među kojima i ova opatijska, a koju potpisujemo Sanjin Stanić i ja.

LF276AM14
Snimanje video prezentacije za modni spektakl S^B FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN/ Foto: Marin ANIČIĆ

Ovo je naše završno snimanje kojim želimo prikazati priču predstave koja govori o nedostižnoj ljubavi. Zapravo, to je jedan malo drugačiji prikaz mode, praćen snažnim i moćnim scenskim doživljajem.

Iznimno sam zadovoljna što sam sakupila fantastičan tim suradnika – Sanjina Stanića, 4Look Academy, grupu plesača RiS, fantastičan tim koreografa u kojem su Erik Bukovnik, Irena Čuturić, Kristina Paunovska i Maja Kereš, mlade pjevačke zvijezde Damira Kedžu i Karlu Tafru i naravno da sve ovo radim s Jurajom Zigmanom. Intencija je nekako bila da pokušamo stvoriti platformu mladim ljudima i promovirati njihovu umjetnost – rekla je autorica projekta Ivona Brnelić, zahvalivši se HNK Ivana pl. Zajca koje im je već drugu godinu dalo mogućnost da realiziraju ovaj projekt za kojeg Ivona kaže – više se ne da zaustaviti.
 

Pola godine priprema

Predstava na krovu Tower centra imat će nekoliko vizualnih scena, jedna od njih biti će ona »vodena« iz Opatije, dok će druge scene biti iznenađenje samog modnog spektakla. Brnelić je na snimanju video klipa izrazila zadovoljna što ovaj projekt S^B FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN može podariti široj riječkoj publici i što u Rijeci može surađivati s modnim vizionarom kao što je Zigman.
 

Predstava sa segmentima modne revije za Zigmana nije nepoznati teren. Kaže da u pripremama, koje traju već gotovo pola godine, uživa. Bit će to spoj modnog dizajna, koreografije, jedna moda puna energije, napominje mladi modni dizajner iz Rijeke.
 

– Cijeli modni spektakl sadrži segmente modne revije, a sve ostalo je zapravo predstava. Tako da je možda najbolje ime za ovaj projekt – modna predstava. Predstava koja će donijeti devet slika – amazonke, cirkus, sirene...

Znači teme su vrlo različite, šarolike, pa je naš posao bio dosta zahtjevan, jer je bilo potrebno imati kontinuitet u izražaju. Odlično surađujem s Ivonom koja u svom predanom radu ne skriva erotičnost.

Obzirom da sam poznat po svojim seksepilnim kreacijama mislim da će ovaj spoj biti izuzetno dobar i da će biti i seksepila i ljepote. Siguran sam da smo na pravom putu da u subotu 6. srpnja pokažemo široj riječkoj publici, koju ovom prilikom pozivamo, jedan pravi spektakl.

Obzirom na ogroman odaziv prošle godine u Harteri, ove godine očekujemo bar dvostruko više publike. Ipak, show se održava na jednoj od najvećih riječkih terasa, pa je potrebno unijeti energiju, upotpuniti prostor – rekao je Zigman prilikom snimanja video projekcije u opatijskom hotelu te najavio nakon revije na krovu i after party kao i da svi zainteresirani najnovije informacije mogu pratiti na stranici društvene mreže https://www.facebook.com/SbFashionByZigman

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.