Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
22. studenoga 2019.
Vrijeme je za nju stalo

foto Seksepilna na pragu pedesete: Helena Christensen pozirala u bikiniju iz 1991. godine

Za top model iz 90-ih vrijeme je stalo, foto Instagram
Za top model iz 90-ih vrijeme je stalo, foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 29. lipanj 2018. u 11:42 2018-06-29T11:42:01+02:00

Christensen je pozirala je fotografu Matthewu Sproutu, a osim nje u izdanju za kolovoz naći će se Serena Williams i Monica Lewinsky. Budući da je u svijetu mode već trideset godina i navikla je na različite bizarne situacije, šetnja centrom New Yorka bila je za nju prilično normalna situacija

Da vrijeme za nju stoji dokazala je Helena Christensen, koja će na Božić ove godine proslaviti 50. rođendan. Danski top model koji danas radi kao fotografkinja odradila je photo session za kolovoško izdanje magazina InStyle na ulicama New Yorka, a u jednoj kombinaciji nosila je sexy metalik bikini Thierry Mugler u kojem je pozirala 1991. godine.

Christensen je pozirala je fotografu Matthewu Sproutu, a osim nje u izdanju za kolovoz naći će se Serena Williams i Monica Lewinsky.
Budući da je u svijetu mode već trideset godina i navikla je na različite bizarne situacije, šetnja centrom New Yorka bila je za nju prilično normalna situacija.

InStyle magazin, Instagram

»I kada bi situacija bila neugodna, shvaćala sam ju kao iskustvo koje će obogatiti moj život. Život je kratak i sve treba probati«, kazala je Christensen, a na svoj je Instagram profilu objavila: »Nosila sam ovaj isti bikini Thierryja Muglera kada me moj dragi prijatelj i mentor Herb Ritts fotografirao 1991. godine za LA magazine. Bio je uzak tada, a nije ni sada ništa bolje, no uspjela sam. Hvala što ste mi omogućili da ga ponovo nosim. Čast mi je biti u ovom izdanju u društvu 'loših' djevojaka«.

helena2

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.