Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
25. siječnja 2020.
Suradnja

Ruksaci s pričom: Lana Hudina iz Lana's Duckass i Lucija Kvorka iz Kola udružile snage

Ruksaci s pričom: Lana Hudina iz Lana's Duckass i Lucija Kvorka iz Kola udružile snage
Ruksaci s pričom: Lana Hudina iz Lana's Duckass i Lucija Kvorka iz Kola udružile snage
Autor:
Objavljeno: 5. kolovoz 2018. u 17:32 2018-08-05T17:32:22+02:00

Ovoga ljeta atraktivni i humoristični likovi Laninog Duckassa koji šeću ulicama Zagreba, Zadra, Splita i drugih gradova, uživaju u prirodi ili lješkarenju u toplini doma oživljavaju na platnenim, ručno šivanim ruksacima iz Kolo kreativne tekstilne radionice

Kolo_Duckass_torbe

Kada se spoje dvije umjetnice, jedna s kistom i bojom, a druga s iglom i koncem, nastaju neodoljivi platneni ruksaci s hrvatskim potpisom koji će se ovoga ljeta nositi diljem svijeta.

Lana Hudina iz Lana's Duckass i Lucija Kvorka iz Kola, udružile se svoje snage te u duhu ljeta, sunca i dobrih vibracija, predstavile novu suradnju.

Riječ je o divnim, handmade Kolo ruksacima koji sada imaju na sebi Duckass ilustracije raznih tematika.

Ovoga ljeta atraktivni i humoristični likovi Laninog Duckassa koji šeću ulicama Zagreba, Zadra, Splita i drugih gradova, uživaju u prirodi ili lješkarenju u toplini doma oživljavaju na platnenim, ručno šivanim ruksacima iz Kolo kreativne tekstilne radionice.

Uz atraktivne ljetne destinacije, ovi će ruksaci ujedno biti i odličan izbor za jesenske dane jer mogu dodatno biti upotpunjeni i imenima osoba.

Bile one male ili velike, rado će prošetati gradom s unikatnim, ručno šivanim ruksacima.

Ovaj originalni hrvatski proizvod možete naručiti direktno putem web stranice www.kolo.hr ili Facebook/ Instagram profila Kolo ili Lana's Duckass brenda.

Kolo_Duckass_torbe_3

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.