Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. listopada 2019.
Modna kampanja

foto Nova kolekcija brenda Larie: Glamurozna ženstvenost i dašak seksepila

Foto Karmen Poznić
Foto Karmen Poznić
Autor:
Objavljeno: 15. prosinac 2017. u 15:34 2017-12-15T15:34:00+01:00

Motivirana estetikom Krete, Mikene, Kleopatre i Marijom Antoanetom, dizajnerica Marina Matić predstavlja kolekciju kojom prevladavaju zlatna, crna i bijela te plava boja. Po običaju, cijela kolekcija kreirana je iz najfinijih materijala lana, pamuka, svile i čipke koji garantiraju jedinstvenost i primijećenost

Dizajnerica Marina Matić prati pravila modne struke pa je tako ovih dana predstavila kampanju za proljeće u kojem se njen brand Larie protivi modnoj monotoniji spajajući suprotnosti.

Pričom inspiriranom spojem grčke, francuske i egipatske umjetnosti, jedna od najprodavanijih domaćih dizajnerica ponovno prelazi vlastite granice predstavljajući svoju osmu kolekciju koja će sigurno biti must have ovog proljeća.

Larie (3)

Marina Matić iz sezone u sezonu sama sebi podiže ljestvicu dokazujući kako je samo nebo granica kreativnosti. Svoj stil i osjećaj za modu izbrusila je na zavidnu razinu, a novim kolekcijama iznova pokazuje visoke estetske standard, ali i svoju strastvenu zaljubljenost prema modi.

Larie (4)

Nova kolekcija kojom vladaju savršena dinamičnost, glamurozna ženstvenost i dašak seksepila zasigurno će biti prava poslastica ovog proljeća za brojne domaće, ali i strane fashionistice.

Larie (9)

Motivirana estetikom Krete, Mikene, Kleopatre i Marijom Antoanetom, predstavlja kolekciju kojom prevladavaju zlatna, crna i bijela te plava boja. Po običaju, cijela kolekcija kreirana je iz najfinijih materijala lana, pamuka, svile i čipke koji garantiraju jedinstvenost i primijećenost.

Larie (14)

Za fotografiju je već tradicionalno zadužena Karmen Poznić, a za šminku je zaslužna Nikolina Bobinac. Zasluga savršene frizure prilikom predstavljanja kolekcije pripada Tei Kraševac Furlan iz tima Keune, s kojima Marina surađuje te ostvaruje svaku svoju novu viziju, a za set koji nas je odvukao u pustinjske noći i dočarao nam sanjivost kolekcije je zadužena Marinina sestra, Nikolina Lacković Mandić.

Larie (15)

Larie (16)

Larie (6)

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.