Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
17. veljače 2020.
Nova kampanja

foto Modni dvojac Boudoir ponovo pomiče granice, predstavljena nova kampanja za kolekciju »Nacrtana«

Kampanju potpisuje Franjo Matković
Kampanju potpisuje Franjo Matković
Autor:
Objavljeno: 12. studeni 2018. u 11:05 2018-11-12T11:05:00+01:00

Boudoir couture kolekcija za jesen/zimu 2018/19, eklektični je miks netipičnog couture izričaja koji se ne veže uz »bridal« tematiku, a satkana je od upečatljivih, voluminoznih komada u potpunosti napravljenih od svilenog organdija

Poznati modni dvojac Boudoir, kojeg čine sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević,  predstavlja još jednu u nizu odličnih modnih kampanja za novu kolekciju »Nacrtana«.

Boudoir couture kolekcija za jesen/zimu 2018/19, eklektični je miks netipičnog couture izričaja koji se ne veže uz »bridal« tematiku, a satkana je od upečatljivih, voluminoznih komada u potpunosti napravljenih od svilenog organdija, snažnog grafičkog, a istovremeno amorfnog rukopisa. Modeli su savršeno upotpunjeni šeširima iz Boudoir modističke radionice u kojoj su svi komadi iz kolekcije etički proizvedeni.

Foto Franjo Matković

»Svaka nova kolekcija i kampanja koju radimo je nastavak na naš rad u kojem svake sezone nadograđujemo svoj brend, ali i sebe kao osobe. Kao što je već i poznato, Boudoir kolekcije i kampanje najiščekivanije su svake sezone. I ovu kampanju smo kao i sve druge trudile se čuvati do zadnjeg trenutka tako da efekt iznenađenja bude još veći. Ova kampanja samo je dokaz da u našim modnim pričama glavnu ulogu imaju naši komadi i naš talent da stvorimo nevjerojatne couture komade« izjavile su sestre Boudoir, Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, rodom iz Mošćenica.

Foto Franjo Matković

Dizajnerice su cjelovitu kolekciju nedavno prikazale za Ljubljana Fashion Weeku. Martina i Morana su treću godinu za redom odabrane kao Europske ambasadorice strukovnog obrazovanja i cjeloživotnog učenja.

Foto Franjo Matković

Fotografije za kampanju potpisuje Franjo Matković.

Foto Franjo Matković

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.