Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. listopada 2019.
Projekt Fashion.hr industrija

Modni dizajner Ivan Alduk zajedno s Amadeusom stvara jeans s potpisom

foto: fashion.hr
foto: fashion.hr
Autor:
Objavljeno: 14. svibanj 2011. u 18:44 2011-05-14T18:44:00+02:00

Kolekcija Ivana Alduka za Amadeus Jeans premijerno će biti prikazana u rujnu ove godine na modnoj manifestaciji Dove Fashion.hr 

Projekt Fashion.hr industrija, koji ujedinjuje ambiciju, inovaciju i radikalan korak za domaću modnu scenu, omogućio je još jednu novu suradnju između poznatog hrvatskog dizajnera i tvornice tekstilne industrije. Šesta po redu suradnja sklopljena je između vodećeg brenda jeans i casual odjeće u zemlji, Amadeus Jeansa, te proslavljenog mladog dizajnera Ivana Alduka. 

Amadeus Jeans modna je marka osnovana 1988. godine. Iz obiteljskog obrta kompanija je izrasla u vodeći brend jeans i casual odjeće u zemlji. 

– Amadeus je brend koji pažljivo lansira svoje kolekcije, jednako kao i modne suradnje i kampanje.

O Ivanu Alduku

Ivan Alduk ime je koje je na hrvatskoj modnoj sceni već ostavilo svoj potpis. Mladi dizajner rodom iz Drniša široj modnoj javnosti zapeo je za oko u studenom 2007. sudjelovanjem na Fashion Incubatoru gdje je i osvojio nagradu za najbolji styling. Kao član Fashion.hr tima, Ivan je uspio opravdati i ponovo dokazati zašto ga se naziva velikim modnim talentom. 

– Kolekcija za Amadeus AMDS BY ALDUK na kojoj radim već mjesec dana iznimno me veseli jer predstavlja velik profesionalni izazov za mene. Komercijalni aspekt kolekcije će u svim modelima biti zadovoljen, iako sam se vodio mišlju da kolekcija i dalje ima moj estetski i kreativni potpis. – izjavio je Alduk

Suradnja Ivana Alduka s Amadeusom, odnosno Amadeusovim dizajnerskim timom ima cilj ponuditi postojećim kupcima dizajnersku kolekciju namijenjenu masovnom tržištu te jačanje Amadeus jeansa kao prepoznatljivog hrvatskog brenda s dugogodišnjom tradicijom i odanim kupcima.

Ovom kolekcijom ponudit ćemo postojećim kupcima mladenačku, svježu i modernu kolekciju nastalu na temelju prepoznatljivog Amadeusova stila s dizajnerskim potpisom koji je izgradio Alduk – izjavila je Jagoda Divić, direktorica dizajna Amadeus Jeansa. 

Kolekcija Ivana Alduka za Amadeus Jeans premijerno će biti prikazana na Dove Fashion.hr-u koji će se održati u rujnu 2011.          

Dosadašnje suradnje

Na nedavno održanom Dove fashion.hr-u imali smo prilike vidjeti do sada sklopljene suradnje: kolekciju torbi Roberta Severa za San Peter HERA by Robert Sever, Additive collection Igora Galaša za Arenu Pula – Arena add Galaš, suradnju Ivice Klarića i Zorana Mrvoša za RIO Rijeka – RIO Men collection by Klarić i RIO Women collection by Mrvoš, dječju kolekciju obuće Ana Marie Ricov i odjeće Juraja Zigmana za Bambi – AMR for Bambi i Bambi by Zigman, te kolekciju satova Juraja Zigmana za Marli – Marli by Zigman

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.