Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
13. prosinca 2019.
Fotografije Mare Milin

Moderne princeze: Kampanja Ivice Skoke za novu kolekciju haljina

Foto Mare Milin
Foto Mare Milin
Autor:
Objavljeno: 28. studeni 2015. u 19:16 2015-11-28T19:16:00+01:00

Modernu princezu, drsku i nježnu, u Moonlight – Sunlight kampanji utjelovila je manekenka Luna Valas, članica modne agencije Talia model. Šminku potpisuje Ivana Bilandžija Billy, dok se za frizuru pobrinula kreativna direktorica Kevin Murphyja Katica Topčić

Zagrebački dizajner Ivica Skoko nakon što je predstavio novu kolekciju za jesen/zimu 2015./16. na upravo završenom tjednu mode Bipa Fashion.hr, predstavio je kampanju za najnoviju kolekciju večernjih haljina. Prekrasne haljine u bajkovitoj kampanji misterioznog naziva Moonlight – Sunlight, snimila je poznata modna fotografkinja Mare Milin. Dizajn Ivice Skoke i romantična vizija Mare Milin rezultirali su fotografijama koje evociraju žensku ljepotu, nježnost, romantiku i senzualnost.

Skoko i u ovoj kolekciji ostaje vjeran eleganciji, ali ponekad čak i pretjeruje u naglašavanju luksuznog i svečanog.

– Svaku ženu smatram posebnom i privlačnom na specifičan način te od toga polazim i kad kreiram. Bitno mi je da se žena dobro osjeća u svojoj koži noseći moje haljine pa je tako i ova kampanja pokazala ženu u istovremeno nježnom, romantičnom i izazovnom izdanju. Mare Milin je savršeno ulovila bit i esenciju žene za koju stvaram, izjavio je Ivica Skoko.

Modernu princezu, drsku i nježnu, u Moonlight – Sunlight kampanji utjelovila je manekenka Luna Valas, članica modne agencije Talia model. Šminku potpisuje Ivana Bilandžija Billy, dok se za frizuru pobrinula kreativna direktorica Kevin Murphyja Katica Topčić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.