Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
27. siječnja 2020.
HRVATSKI DIZAJN

foto Miss Hrvatske u Kinu nosi haljine s dizajnerskim potpisom, a svijet će pokušati osvojiti prepoznatljivim kvadratićima

Foto Zvonimir Ferina
Foto Zvonimir Ferina
Autor:
Objavljeno: 24. rujan 2018. u 11:10 2018-09-24T11:10:00+02:00

Karakteristični crveno-bijeli kvadratići na kostimu naziva Ponos Hrvatske, koji potpisuje Ivica Skoko, asociraju na dres hrvatskih nogometnih reprezentativaca

Još je nešto više od dva mjeseca preostalo do izbora za Miss svijeta na kojem će nas ove godine predstavljati Ivana Mudnić Dujmina. Ususret tom najprestižnijem natjecanju ljepote, poznati dizajner Ivica Skoko, mladoj je Splićanki, koja će Hrvatsku predstavljati na izboru u Kini, 9. prosinca, kreirao dvije haljine.

Majstor glamuroznih večernjih haljina koje često krase crvene tepihe i kod stvaranja ovih kreacija ostao je dosljedan sebi i još jednom dokazao da je glamur u punom sjaju fraza koja ga najbolje opisuje. Večernja haljina od svile i čipke, ukrašena perjem i cirkonima savršeno pristaje novoj Miss Hrvatske koja je tu titulu osvojila među 16 ljepotica.

Foto Zvonimir Ferina

Puderasto ružičasto boje, s dugačkim prorezom i naglašenom siluetom, ova ženstvena haljina također će se natjecati na najljepšu. Ljepotica iz svake države, predstavlja se u haljinama poznatih dizajnera iz svoje zemlje pa će tako i hvaljeni Ivica Skoko biti dio izbora za najbolji dizajn haljine.

Ivica Skoko za Miss svijeta (8)

Od brokata i tila, kratka krinolina strukiranog kroja sasvim sigurno privući će pažnju svjetske javnosti. Karakteristični crveno-bijeli kvadratići na kostimu naziva Ponos Hrvatske asociraju na dres hrvatskih nogometnih reprezentativaca i uspjeh naše zemlje na nedavno održanom Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Foto Zvonimir Ferina

– Već sam na izboru za Miss Hrvatske vjerovao u Ivanu, a ne sumnjam u njezin uspjeh ni na izboru u gradu Sanya u Kini. Iznimno sam ponosan što ću biti dio njezinog velikog nastupa i predstavljanja Hrvatske. Nacionalni kostim i večernja haljina rađeni su da istaknu njezinu ljepotu, ali i s ciljem da u najboljem svjetlu predstave Hrvatsku i sve naše uspjehe. U našim prepoznatljivim crveno-bijelim kvadratićima nacionalni kostim predstavlja naše boje, ponos, zajedništvo i osjećaje koji nas spajaju u trenucima velikih uspjeha, rekao je Ivica Skoko.

Foto Zvonimir Ferina

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze