Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 1
Sutra: 15° 15° 1
24. veljače 2020.
Novi lookbook

Ivica Skoko priprema iznenađenje za Riječanke. Evo što nam je zasad mogao otkriti

Foto Zvonimir FERINA
Foto Zvonimir FERINA
Objavljeno: 19. siječanj 2019. u 17:46 2019-01-19T17:46:51+01:00

Nakon 20 godina rada u samom vrhu hrvatske mode, hvaljeni dizajner Ivica Skoko posebno će razveseliti Riječanke, inače velike ljubiteljice njegovih kreacija. Rijeka će postati bogatija za novu modnu oazu, u kojoj će se uz kreacije Zorana Aragovića naći i one Ivice Skoke, koji je ususret tom širenju van Zagreba, predstavio novi lookbook.

Zvijezda lookbooka je glumica Iva Mihalić, koja je već nekoliko puta oduševila u kreacijama svog omiljenog dizajnera sada je dobila ulogu zaštitnog lica vizuala za kolekciju koja će u novom riječkom dućanu biti dostupna od početka veljače. U novom Skokinom lookbooku zvijezda serije »Uspjeh« što se prikazuje na HBO-u, utjelovila je elegantnu i samosvjesnu ženu, a ovo nije prvi puta da se Iva našla u ulozi modela dizajnera kojem je uvijek vjerna kada su u pitanju red carpet izdanja. Vizuale posebno ženstvene modne priče potpisuje Zvonimir Ferina dok je za frizuru zaslužan Ivan Pervan, a makeup Ivana Bilandžija Billy.

»Mislim da nema ljepše vijesti za mene, ali i za Riječanke koje rado nose moj dizajn. Stvarno imam velik broj klijentica na tom području pa ne mogu dočekati veljaču i otvorenje novog modnog dućana te da im konačno svoje kreacije malo približim. Na kraju krajeva, i da osvojim neke nove klijentice«, zaključio je Ivica Skoko.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
 Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma
Miran i uredan dom bez gamadi više nije nemoguća misija!

Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma