Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. siječnja 2020.
Izdajanje u pokretu

Inovacija koju će svaka majka poželjeti: Manekenka prošetala pistom i otkrila prijenosne izdajalice

Foto Elvie.com
Foto Elvie.com
Autor:
Objavljeno: 16. rujan 2018. u 16:18 2018-09-16T16:18:04+02:00

Na londonskom modnom tjednu predstavljen je model fleksibilnih izdajalaca za mlijeko kojeg dojilje mogu umetnuti u košarice grudnjaka, pokrenuti putem aplikacije i uz izdajanje nesmetano raditi bilo koji drugi posao.

Na modnim pistama navikli smo vidjeti svakakve inovacije, no ova s londonskog modnog tjedna koji je u tijeku, ugodno nas je iznenadila.

Na reviji dizajnerice Marte Jakubowski prošetala se Valeria Garcia, manekenka i majka koja je svog drugog sina rodila u lipnju ove godine. Naoko neupečatljivo i ležerno crno odijelo iz kojeg je vidljiv fini crni grudnjak, zasjenile su dvije izdajalice za mlijeko koje su poput silikonskih uložaka umetnute u košarice grudnjaka manekenke.

Tako je prvi primjerak prijenosnih i diskretnih izdajalica Elivie Pump postao glavna tema revije, a osim suptilnog dizajna, naglasak je i na tehnološkom aspektu ovog malenog, ali značajnog izuma, jer su izdajalice povezane aplikacijom za smartphone kako bi izdajanje postao još jednostavniji, fleksibilniji i diskretniji proces za mlade majke koje žele biti aktivne, kod kuće, na poslu ili u pokretu.
Cijena Elvie Pump, na žalost mnogih dojilja, nije tako diskretna. Jedna izdajalica košta 229 funti, dok je par 429 funti, a u prodaju kreću od listopada ove godine.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.