Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 4
Sutra: 8° 8° 4
29. veljače 2020.
Šangaj

foto Dobar show unatoč zabranama: Raskošna modna revija Victoria's Secreta u Kini

Adriana Lima / foto Reuters
Adriana Lima / foto Reuters
Autor:
Objavljeno: 21. studeni 2017. u 10:35 2017-11-21T10:35:00+01:00

Ovo izdanje popularnog modnog showa održano u najvećem kineskom gradu proteklo je uz puno blještavila, ali i kontroverzi uzrokovanih izostankom »anđelice«
Gigi Hadid i pjevačice Katy Perry

U Šangaju je  održana raskošna modna revija američkog brenda donjeg rublja Victoria's Secret. Prvo izdanje popularnog modnog showa održano u najvećem kineskom gradu proteklo je uz puno blještavila ali i kontroverzi uzrokovanih izostankom prvotno najavljenih zvijezda, »anđelice« Gigi Hadid i pjevačice Katy Perry kojima navodno nisu odobrene vize za ulazak u Kinu. Hadid je svoj nedolazak na reviju najavila prošlog tjedna na Twitteru, nakon što je procurio video u kojem navodno ismijava azijsko stanovništvo, a Perry je, opet navodno, viza uskraćena zbog podrške Tajvanu.  

No, vratimo se reviji. U 22. izdanju slavnog modnog showa koji se održava od 1996. godine sudjelovale su brojne slavne ljepotice kao što su: Bella Hadid, Romee Strijd, Candice Swanepoel i veteranka Adriana Lima, »anđelica« koja u revijama Victoria's Secreta sudjeluje od 1999. godine. Još jedna veteranka, Alessandra Ambrosio, za ovu je reviju rekla da je posljednja u njenoj karijeri »anđela«.

MDF30249

Najposebniji grudnjak, Fantasy Bra vrijedan 2 milijuna dolara, ove je godine nosila brazilska manekenka Lais Ribeiro. Grudnjak je izrađen od 18-karatnog zlata, ukrašen je s 6000 komada dragog kamenja: dijamanata, žutih safira i plavog topaza, a njegova je izrada trajala 350 sati.

MDF30000
Modna revija Victoria's Secreta prvi put u Kini

U glazbenom dijelu showa nastupio je Miguel, Leslie Odom Jr. i Jane Zhang, kao i Harry Styles, bivši pjevač grupe One Direction koji je pozornicu dijelio sa svojim trima bivšim djevojkama, modelima Sarom Sampio, Georgiom Fowler i Nadine Leopold.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.