Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 14° 3
Sutra: 14° 14° 3
28. veljače 2020.
Modna avantura

foto Cipelice radosnice: Dizajnerica Nikolina Poropat predstavlja prvu autorsku kolekciju cipela

Nikolina Poropat stoji iza brenda NinaNina Fashion
Nikolina Poropat stoji iza brenda NinaNina Fashion
Autor:
Objavljeno: 22. siječanj 2018. u 7:38 2018-01-22T07:38:33+01:00

NinaNina za sada ima četiri ženska i tri muška modela, no tu je sedamnaest printeva pa tako svaka cipela izgleda drugačije

Nikolina Poropat dizajnerica je iz Rovinja sa zagrebačkom adresom. Dugi niz godina bila je zastupnik za brojne brendove u Hrvatskoj no sada se odlučila posvetiti vlastitoj kolekciji. Tako je nastao novi brend NinaNina Fashion i počela je modna avantura Nikoline Poropat.

Njezine cipele su uistinu posebne jer svatko tko ih poželi nositi sam bira boju i printeve koji će krasiti njegovu cipelu. NinaNina za sada ima četiri ženska i tri muška modela, no tu je sedamnaest printeva pa tako svaka cipela izgleda drugačije. NinaNina uz cipele nudi i torbe te kapute, no u ovoj fazi svojeg razvijanja stavlja naglasak na cipele.

20180116_174203

– Svi želimo udobnu obuću, a dizajn nam je svima važan. Danas je u Hrvatskoj teško pronaći cipelu koja je drugačija i baš to je bio moj cilj – napraviti cipelu koja neće biti poput ostalih, koja će pričati svoju priču. NinaNina cipele mogu izgledati baš onako kako vi želite. Odaberete jedan od zadanih modela, a s bojama i printevima možete se igrati koliko god želite, kazala je Nikolina Poropat čije se cipele u kratko vrijeme nose u Hrvatskoj, ali i Ljubljani, Beogradu i Sarajevu.

20180116_172714

Mnogi za NinaNina cipele kažu da su cipelice radosnice jer sam osmisliti svoju obuću i gaziti cipele kakve nema nitko ili ima malotko, uistinu je korak iz snova.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.