Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 14° 1
Sutra: 14° 14° 1
14. listopada 2019.
Posljedica izjava o Trumpu

Madonnine pjesme zabranjene na teksaškoj radio postaji zbog "nedostatka patriotizma"

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 26. siječanj 2017. u 15:22 2017-01-26T15:22:00+01:00

"Čini mi se da je potpuno pogrešno puštati njene pjesme i plaćati je za to nakon što je pokazala antiameričke osjećaje. Kada bi se sve postaje ugledale na našu bila bi to moćna financijska poruka pop zvijezdi", rekao je direktor postaje Terry Thomas

Jedna teksaška radio postaja poručila je Madonni da ne drži predavanja o Trumpu, javlja Yahoo.

Naime, postaja Texarkana Hits 105 je na Facebooku svoje slušatelje obavijestila da neće više emitirati Madonnine pjesme zbog njenih komentara o Donaldu Trumpu, prenosi Yahoo.

"Zabrana emitiranja svih Madonninih pjesama na postaji Hits 105 nije pitanje politike, već patriotizma. Čini mi se da je potpuno pogrešno puštati njene pjesme i plaćati je za to nakon što je pokazala antiameričke osjećaje. Kada bi se sve postaje ugledale na našu bila bi to moćna financijska poruka pop zvijezdi", rekao je direktor postaje Terry Thomas.

Slavna je pjevačica u subotu na Ženskom maršu u Washingtonu svojim izjavama izazvala burne reakcije i medijsku pažnju.

"Da, ljuta sam, bijesna sam. Doista sam razmišljala da li da dignem u zrak Bijelu kuću", rekla je Madonna tijekom Ženskog marša, prosvjeda protiv Donalda Trumpa. 

Madonna je nakon kritika na Instagramu napisala: "Nisam nasilna osoba, ne promoviram nasilje i važno mi je da ljudi čuju i shvate moj subotnji govor u cjelini, bez izvlačenja jedne fraze iz konteksta. Jedini način da promijenimo stvari nabolje je da djelujemo s ljubavlju."

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.