van Zidar i David Skoko / Foto Glas Istre
Na snimanjima »Jezikove juhe«, ništa se unaprijed nije znalo i sve je bilo loše organizirano. S obzirom na uvjete i organizaciju, ispalo je puno bolje nego što smo mislili. No, to je to, kaže David Skoko
– Istina je. Nema sljedeće ponude. Producentska kuća Constantin Entrtainment koja je to radila, raspala se i oni više ne postoje. Ako takav show bude, bit će u nekoj drugoj produkciji, objasnio nam je David Skoko i rekao da je sve moglo ispasti i bolje da su bili bolje organizirani.
Bolje od isplaniranog
Popularni masterchef smatra da je malo hrvatsko medijsko tržište zasićeno kulinarskim showovima.
– Svi kuhaju. Sada se natječu slastičari amateri i Luka Nižetić u vlastitoj produkciji ima svoj kulinarski show. To je dobro, ali nas je premalo za toliko kuhanja. Ljudi gledaju i strane kulinarske kanale, poput 24 Kitchen, koji i ja osobno volim, kaže Skoko.
Na snimanjima »Jezikove juhe«, ništa se unaprijed nije znalo i sve je bilo loše organizirano. S obzirom na uvjete i organizaciju, ispalo je puno bolje nego što smo mislili, kaže kuhar svjetskoga glasa iz Banjola.
Na pitanje je li točno, kao što su to prenijeli neki portali da ga je smetalo što su emisije najmanje bavile kuhanjem te da su umjesto kuhanja trebali ići na karting, jahanje i pecanje pastrva, Skoko odgovara:
Spas u pucačini
Na upit koliko mu je popularnost i kulinarski show utjecao na život, David kaže:
– Živimo u Puli. A moj život je poprilično jednostavan, stoga se ništa nije promijenilo. Uostalom, živimo u Hrvatskoj koja je jako mala, i okviri su puno uži, kaže Skoko koji ne odbacuje mogućnost neke daljnje suradnje ili gostovanja u nekom drugačijem kulinarskom showu, a usput dodaje da ga zovu i na gostovanja vani.