Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
18. siječnja 2019.
"J..e li vas ego?"

Knjiga Ingrid Divković: Priča o onome o kome se ne priča

Snimio Vedran KARUZA
Snimio Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 16. svibanj 2015. u 14:22 2015-05-16T14:22:44+02:00

Dok se u prvoj knjizi bavila analizom i psihologijom ega, u ovoj u središte priče stavlja lik žene, koristeći osobnu ispovjednu naraciju. Kako je otkrila sama autorica, u knjizi podnaslova »Priča o onome o kome se ne priča« iznijela je malo dublje, malo mračnije misli. O čemu to i kako Ingrid Divković piše, brojni su uzvanici mogli doznati zahvaljujući Nataliji Radošević koja je čitala ulomke iz knjige

RIJEKA  Cukarikafe jučer je ugostio promociju nove knjige »J..e li vas ego?« riječke autorice Ingrid Divković. Riječ je o drugom, dopunjenom izdanju njezine debitantske knjige u kojem autorica donosi sve ono što nije u prvoj, objavljenoj krajem 2013. godine. Iako knjige imaju isti naslov, nova je drukčijeg žanra, točnije iz publicističkog načina pripovijedanja okrenula se refleksivnoj prozi.

Dok se u prvoj knjizi bavila analizom i psihologijom ega, u ovoj u središte priče stavlja lik žene, koristeći osobnu ispovjednu naraciju. Kako je otkrila sama autorica, u knjizi podnaslova »Priča o onome o kome se ne priča« iznijela je malo dublje, malo mračnije misli. O čemu to i kako Ingrid Divković piše, brojni su uzvanici mogli doznati zahvaljujući Nataliji Radošević koja je čitala ulomke iz knjige.

   Program je vodila Adriana Karuza, a posebne su gošće bile Emina Pršić i Ivana Šešo, autorice knjige »Nedostaje? Ne, dosta je! – Kako preživjeti slom duše« koja je promijenila živote mnogih žena i bila najprodavanijom domaćom publicističkom prozom 2012. godine.

Dvije dame s bogatim životnim iskustvom u prvom dijelu tematske večeri pod nazivom »LJUBAV je ipak jača od svEGA« govorile su o svome hvaljenom djelu i iskustvima vezanima uz ljubav, ego i veze. Prisutni su imali prilike poslušati i stihove Daliborke Margetić i Amele Đelić, bivših polaznica radionice kreativnog pisanja Ingrid Divković koja ja na kraju večeri zaključila – ljubav je ipak jača od svega.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka