Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 4
Sutra: 20° 20° 4
26. travnja 2019.
Iz Tvornice kulture na Zagrebački velesajam

“Hot Chip” headlineri festivala "Electronic Beats" u Zagrebu

Hot Chip
Hot Chip
Autor:
Objavljeno: 18. kolovoz 2012. u 8:35 2012-08-18T08:35:00+02:00

Ulaznice za EB festival po cijeni od 100 kuna bit će puštene u prodaju u ponedjeljak, 20. kolovoza

ZAGREB – Hrvatsko izdanje ovogodišnjeg festivala “Electronic Beats” održat će se u Zagrebu 26. listopada u Paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma s početkom u 20 sati, a osim headlinera, britanske grupe “Hot Chip”, nastupaju “Modeselektor”, Yoann Lemoine znan kao Woodkid i Dominique Dillon de Byington ili jednostavno Dillon.

 Lineup će dodatno obogatiti domaće snage, predgrupa i dva DJ-a, koji će ljubitelje elektronske glazbe zagrijavati između nastupa navedenih izvođača.

Ulaznice za EB festival po cijeni od 100 kuna bit će puštene u prodaju u ponedjeljak, 20. kolovoza, a moći će se nabaviti u “Dirty old shopu”, “Rockmarku”, “Aquariusu”, te na prodajnim mjestima “Eventima”.

Cijena ulaznice na dan Festivala iznosit će 120 kuna, a rezervacije se primaju na telefon: 01/55-73-888.

Nakon prošlogodišnje “tropske atmosfere” u kojoj se održavao prvi hrvatski EB festival, a do koje je kako su iz Tvornice kulture u službenom priopćenju objasnili došlo “uslijed izbacivanja osigurača ventilacija”, kada se tisuću i petsto posjetitelja doslovce kupalo u vlastitom znoju, organizatori su se odlučili na veći prostor, a s obzirom da su ulaznice za EB 2011 bile rasprodane puno prije no što su do Zagreba stigli Roisin Murphy, “Digitalism”, Totally Enormous Extinct Dinosaurs (TEED) i “When Saints Go Machine”, čini se da će taj potez biti pun pogodak. 

eb

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka