Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. studenoga 2019.
"Ghetto Gandalf"

Znamo ga po pjevnom hitu iz 2012. nakon kojeg je "nestao": Sada je opsjednut magijom

FOTO/Macklemore, Instagram
FOTO/Macklemore, Instagram
Autor:
Objavljeno: 6. studeni 2019. u 8:06 2019-11-06T08:06:00+01:00

Na svom je Instagram profilu zatražio pomoć obožavatelja oko imenovanja novog albuma. 

Malo tko 2012. godine nije pjevao hit "Trift Shop" koji je na vrh glazbenih ljestvica lansirao repera iz Seattlea, Macklemorea. Pjesma o kupovanju skupe odjeće za vrlo malo love, vrtila se na svim radijskim postajama, a trenutno na servisu Spotify ima milijardu "stremova".

Ali, da bi se ostalo na samom glazbenom vrhu, potrebno je puno više od tek jednog hita. Zna to dobro i Macklemore koji, prema riječima Rolling Stonea - i nije neki reper. Da je i sam svjestan toga, Macklemore je potvrdio kada se javno ispričao jer je dobio nagradu Grammy.

Nedavno je priznao opsjednutost magijom. "Bavim se magijom već dvije i pol godine", kazao je u izjavi koju objavljuje HipHopDX. Kako piše Brendan Klinkenberg, "nije sigurno je li to istina ili tek jadno izvedena šala". Spominje i da je Macklemore oduvijek bio otrcan, a sami video uradak za "Trift Shop" prati repera koji živi najluđe snove - oblačenje kičaste odjeće i partijanje. Njegova se iskrenost očituje u sreći kada dobije pozornost, ali i u pokušajima dokazivanja da ima "ono nešto" - nešto za reći. 

Pod pretpostavkom da je pjevačeva opsjednutost prema magiji ozbiljna, a album koji planira izdati je doslovno o magiji, moglo bi to biti nešto zanimljivo. 

Macklemore je na svom Instagram profilu objavio upravo to - da radi na "prvom rep albumu o magiji u povijesti". "Naporno radim na ovom sr*** o magiji. Sada kombiniram svoja dva talenta za prvi ikada Magični rep album. I VI možete odabrati naslov. Objavite naslove u komentarima, a ja ću odabrati najbolje. Tko pobijedi, besplatno će dobiti psa. (Ja biram psa i dajem mu ime, što je pošteno). Sretno", napisao je u objavi. 

FOTO/Macklemore, Instagram

Komentari nisu razočarali, pa su tako neki od potencijalnih naslova ovog albuma o magiji: Ghetto Gandalf, Old Mack Winter, Magicmore, Mackdini, Mackacadabra i Hogwarts Dropout. Bit će zanimljivo pričekati hoće li album izaći i svakako - kakav će naslov ovaj reper odabrati.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.