Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
24. siječnja 2020.
Izgleda bolje nego ikad

foto/video Zanosna Tara neodoljivo podsjeća na hollywoodsku ljepoticu Jennifer Lopez

Tari je ples stara ljubav
Tari je ples stara ljubav
Autor:
Objavljeno: 30. srpanj 2019. u 20:00 2019-07-30T20:00:00+02:00

Tara, koja je duetom s Ivanom Zakom zapalila scenu, izgleda bolje nego ikad! I svakako ne možemo pobjeći od činjenice da neodoljivo podsjeća na seksipilnu J.Lo, a spot za novu pjesmu Kakva noć definitivno će vas natjerati da se složite s nama. 

Sigurni smo kako će joj mnogi zavidjeti nakon što pogledaju spot pa smo Taru pitali kako održava izvrsnu liniju:

„Sport i ples! Redovito vježbam i zaista uživam u tome, a ples je moja stara ljubav. Preporučujem ga svima jer pomaže izbaciti stres, podiže hormon sreće i stvara vidljive rezultate. Ali moram priznati i da je energija moje kćerkice izvrstan osobni trener“, sa smiješkom nam govori Tara. 

I moramo se složiti da ples Tari itekako dobro ide. Ali i pjevanje, naravno! Tekst za novu pjesmu potpisuje njezin glazbeni partner, Ivan Zak, a za video i fotografiju zaslužni su Dario Radušin i Petar Krajačić Vilović. 

„U potpunosti sam se pronašla u ovoj zabavnoj i pop glazbi i svaka nova pjesma i snimanje novog spota su mi veliko veselje! Dodatno me motivira i rad s ekipom profesionalaca kao što su Zak, Dario i Petar jer onda si siguran da radiš pravu stvar.

No, ono što mi je najvažnije je reakcija publike koja je i više nego pozitivna i to mi je glavni motiv da nastavim dalje u ovom ritmu“, rekla nam je Tara.

Kada smo već kod zabavne i pop glazbe i plesa, nismo mogli izbjeći još jednu poveznicu s fatalnom Jennifer Lopez pa smo pitali Taru kako se nosi s tom usporedbom.

„Ne mogu reći da mi ne laska usporedba s njom jer ipak govorimo o ikoni glazbe i stila, ali niti u jednom trenutku mi nije bila namjera iskoristiti to i kopirati ju.

Kao što sam već rekla, uživam u ovome što radim i to je moja glavna vodilja, a fizička sličnost s J.Lo samo mi je dodatni kompliment i ništa više.“

IMG_4069

„Nadam se da će vam se pjesma svidjeti i da ćete uživati kao što smo i mi uživali radeći je.

Ono što vam mogu obećati je da na ovome neću stati, u pripremi imam još neka iznenađenja, no ne želim još izlaziti s detaljima, sve ćete čuti i vidjeti kada za to dođe vrijeme“, s velikim osmijehom na licu govori Tara. 

Dok nestrpljivo čekamo iznenađenje koje nam sprema, pogledajte spot za novu pjesmu Kakva noć na Youtube kanalu Croatia Records-a, a Taru zapratite na njezinoj službenoj Facebook stranici TARA EX Karma ili Instagramu T A R A (ex Karma) official.

Zarazni ljetni ritam i Tara prava su poslastica!

IMG_4204

IMG_5637

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.