Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.
Vrhunac ljetne turneje

Večer za pamćenje uz Massima u pulskom Kaštelu, a tri dana kasnije na Ljetnoj pozornici u Opatiji

Snimio Sergej DRECHSLER
Snimio Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 8. kolovoz 2018. u 18:04 2018-08-08T18:04:38+02:00

U predivnoj Istri, pred pulskom publikom nastupit će 14. kolovoza. Tri dana kasnije, 17. kolovoza svi koji ga vole mogu doći na jednu od najljepših ljetnih pozornica uz more na otvorenom na Mediteranu u Opatiji

PULA/OPATIJA Kako bi svojoj publici priredio nezaboravne koncertne doživljaje Massimo je za ljetnu turneju izabrao najljepše pozornice na Jadranu.

Nakon nastupa u Krešimirovom gradu u srpnju Massima očekuje večer za pamćenje u još jednoj predivnoj tvrđavi – pulskom Kaštelu u utorak, 14. kolovoza.

Nakon rasprodana dva koncerta na šibenskoj tvrđavi svetog Mihovila krajem srpnja i preko dvadeset koncerta održanih po cijelog Hrvatskoj i regiji Massimo je spreman za vrhunac ljetne turneje – nastupe na Kaštelu u PuliLjetnoj pozornici u Opatiji i zagrebačkoj Šalati.

U predivnoj Istri, pred pulskom publikom nastupit će 14. kolovoza. Tri dana kasnije, 17. kolovoza svi koji ga vole mogu doći na jednu od najljepših ljetnih pozornica uz more na otvorenom na Mediteranu u Opatiji.

Nakon toga Massimo kreće u pripreme za krunski nastup pod otvorenim, zagrebačkim nebom – 14. rujna zajedno s gostima popet će se na pozornicu na zagrebačkoj Šalati, stoji u najavi Massimove ljetne turneje.

Uz goste, Massimo najavljuje i još neka iznenađenja koja će razotkriti na svojim društvenim mrežama. Na ljetnoj turneji Massimo predstavlja i pjesme sa svog novog albuma „Sada“ koji je izašao krajem svibnja.

Publika je odlično prihvatila hitove ljeta – suradnju s grupom Vatra – pjesmu „Nama se nikud ne žuri“, te aktualni singl „Lice varalice“.

Pokrovitelj koncerata u Šibeniku, Puli, Opatiji te na zagrebačkoj Šalati je Stella Artois. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dobrovoljni mirovinski fondovi uz prinose donose i porezne olakšice te državna poticajna sredstva