Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 1
Sutra: 12° 12° 1
23. ožujka 2019.
Zabava i poduka

The Who: Mobilna aplikacija za 50. godišnjicu

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 10. studeni 2014. u 17:15 2014-11-10T17:15:00+01:00

U povodu obilježavanja 50. godišnjice britanska rock skupina The Who izdat će početkom iduće godine besplatnu aplikaciju za »pametne« telefone koja će fanovima ponuditi mogućnost da istraže rijetke i neviđene slike zajedno s umjetničkim djelima i artefaktima skupljanima od bendova začetka 1964., piše uDiscover music

ZAGREB – U povodu obilježavanja 50. godišnjice britanska rock skupina The Who izdat će početkom iduće godine besplatnu aplikaciju za »pametne« telefone koja će fanovima ponuditi mogućnost da istraže rijetke i neviđene slike zajedno s umjetničkim djelima i artefaktima skupljanima od bendova začetka 1964., piše uDiscover music.

Aplikacija dolazi kao dodatak turneji i kompilacijskom albumu »The Who Hits 50!« kojim namjeravaju obilježiti pola stoljeća postojanja.
Aplikacija dostupna za besplatno preuzimanje za smartphone, tablete i desktope za Android i iOS sustave nastala je u suradnji benda, njihove menađerske tvrtke Trinifold Management, izdavačke kuće Universal Music i tehnološke tvrtke Immersive.

Premium izdanje 3D retrospektivne aplikacije napravljeno je za »Oculus Rift Virtual Reality« slušalice.
Obljetnička turneja odvijat će se kroz 2015., s dva seta datuma u Sjevernoj Americi koja počinju u travnju i rujnu.

Sin frontmena Rogera Daltreyja – Jamie dio je Immersive tima koji je razvijao aplikaciju, a čiji će updateovi fanovima ponuditi pristup budućim datumima nastupa grupe.
Aplikacija će biti predstavljena u Londonu u srijedu.

»Nisam fan smartphoneova, no moram priznati da otvaraju ogromne mogućnosti zabave i poduke. Glazbeni biznis treba rabiti svaku mogućnost kako bi zadržala fanove i muziku u bliskom kontaktu. Ova aplikacija, nadam se, naučit će nove, mlađe fanove o našoj prošlosti te otkriti neke nove stvari našim starim fanovima«, rekao je Roger Daltrey.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Uspjeh kampanje  #budiZvijezdapomoziDown