Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. listopada 2019.
Krčka pjevačica

video Stefany Žužić ima novi singl: Pogledajte spot za "Ti, još uvijek"

Foto Maja STEVANOVIĆ
Foto Maja STEVANOVIĆ
Autor:
Objavljeno: 8. veljača 2018. u 14:52 2018-02-08T14:52:45+01:00

RIJEKA Nakon odličnog prihvaćenog singla »Znam te« kojim je prošle godine debitirala na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, krčka pjevačica Stefany Žužić predstavila je novu pjesmu »Ti, još uvijek«. Glazbu za njezin drugi singl napisala je Ines Prajo, tekst je napisala Arjana Kunštek, a za glazbenu je produkciju zaslužan Tihomir Preradović, a za snimku Leonora Lučić.

Spot za pjesmu snimljen je u Rijeci uz pomoć njezinih dragih roditelja i prijatelja te riječke redateljice Kristine Barišić koja je savršeno zaokružila cijelu priču. Fotografirala je Maja Stevanović, za frizuru su se pobrinuli u studiju Lady, a u ulozi modela se našao Siniša Hauselmaier.

– Iako je pjesma po svom sadržaju i muzičkom izričaju prilično zahtjevna, istovremeno je vrlo pjevna i razumljiva. »Ti, još uvijek« priča je o čežnji, mladenačkom zanosu prepunom emocija zbog trenutno neostvarene ljubavi... O ljubavi koja traje i staje pa opet traje u srcu. Iskreno vjerujem da će pjesma naći put do srca kako mlade tako i nešto ozbiljnije publike, izjavila je Stefany.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.