Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
21. veljače 2020.
23 godine na sceni

Pjevačica Pink dobila zvijezdu na Stazi slavnih

Izvor: Reuters/Instagram
Izvor: Reuters/Instagram
Autor:
Objavljeno: 8. veljača 2019. u 17:35 2019-02-08T17:35:16+01:00

Postigla sam upravo ono što sam željela postići. Zato što sam uvijek znala što su moje jake strane. Ne prodajem seks, ne prodajem parfeme, nisam najljepša, nisam najbolja. Ja sam jebeno teška, imam dovoljno talenta i radim ono što znam, spustim glavu i pobjeđujem, kaže Pink

Pink djeluje na glazbenoj sceni više od dva desetljeća, prodala je više od 90 milijuna ploča, osvojila je tri Grammyja, nagrade Brit i Emmy, MTV Video Music Award te ju je Billboard proglasio pop pjevačicom desetljeća, pa i nije neko iznenađenje što je dobila zvijezdu na Hollywoodskom šetalištu slavnih.

Na svečanosti u Los Angelesu su joj se pridružili suprug Carey Hart i dvoje djece.

– Moj suprug je prekrasan, on mi je vječna inspiracija, a djeca su moje zvijezde. Nemam puno za reći. Da nije moje publike, ne bih danas bila ovdje. Hvala svima na podršci – kazala je pjevačica.

pink 2

Pink je svoj prvi ugovor potpisala prije 23 godine.

- Postigla sam upravo ono što sam željela postići. Zato što sam uvijek znala što su moje jake strane. Ne prodajem seks, ne prodajem parfeme, nisam najljepša, nisam najbolja. Ja sam jebeno teška, imam dovoljno talenta i radim ono što znam, spustim glavu i pobjeđujem, prenosi LADbible.

- I naplaćujem i naplaćujem i naplaćujem. I ne odustajem. Kada nisam prodavala albume, punila sam arene. Nije mi bilo potrebno pobijediti na natjecanjima popularnosti, htjela sam biti jebeni umjetnik koji ide po turnejama i htjela sam biti sjajna u onome što sam radila, rekla je Pink.

Pink 1. ožujka nastavlja svoju sedmu po redu svjetsku turneju nazvanu po njenom aktualnom albumu “Beautiful Trauma“. U Europu stiže 16. lipnja, a najbliže Hrvatskoj moći ćemo je vidjeti na stadionu Ernst Happel u Beču 24. srpnja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.