Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
21. veljače 2020.
Sinoć u HKD-u

Pjesmom za Nadu: Održan humanitarni koncert za sve hrabre žene

Zabavni voditeljski dvojac - Battifiaca i Polić / Foto: Vedran Karuza
Zabavni voditeljski dvojac - Battifiaca i Polić / Foto: Vedran Karuza
Autor:
Objavljeno: 15. studeni 2016. u 10:32 2016-11-15T10:32:29+01:00

RIJEKA U organizaciji Udruge žena operiranih dojki Nada koja ove godine obilježava 20 godina djelovanja sinoć je u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održan tradicionalni humanitarni koncert »Pjesmom za Nadu«.

Intimnu slavljeničku večer posvećenu hrabrim ženama vodio je uvijek odlično raspoložen Mario Lipovšek Battifiaca koji se pred kraj koncerta predstavio i vrlo zabavnim pjevačkim nastupom. Publika je mogla uživati i u vokalnim izvedbama Katje Budimčić Sabljar i Antonija Krištofića koje je na klavijaturama pratio Mateo Žmak, kao i nastupu Alena Polića, Voljena Grbca i Vivien Galetta te članica i članova KUU-a Sklad iz Bakra koji su otvorili sinoćnji program.

Provjereno glazbeno društvo riječkoj je publici darovalo prekrasnu koncertnu večer. Sve su interpretacije dočekane glasnim pljeskom, a jedan od najglasnijih zaslužili su mladi Antonio Krištofić i njegov učitelj i prijatelj Voljen Grbac za izvedbu mikovske uspješnice »Prošeći se z manun po Kvarneru«. Krištofić je otpjevao i duet s Katjom Budimčić, song iz mjuzikla »Sušak, Sušak«.

Osim u biranom repertoaru, okupljeni su mogli uživati i u zabavnim stand-up točkama Battifiace i Polića koji su im također donijeli glasan pljesak odobravanja.

Na koncertu su nastupili i učenici Medicinske škole koji su se predstavili izvedbom pjesme »Sve se mijenja« grupe En Face na hrvatskom znakovnom jeziku.

Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je nabavci Edukativnog modela za kliničku vježbu za Medicinsku školu u Rijeci te radu Udruge Nada. U njezino ime prisutne je pozdravila njezina predsjednica Ivanka Penko koja je uputila veliku zahvalu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.