Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. studenoga 2019.
Krema funka i hip hopa

Ove subote treća godišnjica emisije Smeđi Šećer

Ove subote treća godišnjica emisije Smeđi Šećer
Ove subote treća godišnjica emisije Smeđi Šećer
Autor:
Objavljeno: 5. svibanj 2011. u 14:26 2011-05-05T14:26:39+02:00

Ove subote, 07.05. u klubu Discordia popularna riječka radio emisija Smeđi Šećer slavi svoju treću godišnjicu. Gospodin Smeđi Šećer i ove godine će osigurati dobru atmosferu uz pomoć gostiju, renomiranih DJ-a i "kopača ploča". Nakon što je prošle godine ugostio slovensku ekipu Zeleno Sonce, ovog puta društvo iza gramofona praviti će mu Dirty Hairy, D-Gree i DJ Jopa.

Dirty Hary, britanac sa zagrebačkom adresom, je hip-hop i funk producent i DJ te strastveni kolekcionar rijetkih vinila. Ništa manji poznavatelj opskurnog funka i afro beata nije D-Gree, organizator Drumfunksouldance večeri i resident zagrebačkog Funk kluba zadnjih 8 godina. Slušatelji emisije Smeđi Šećer sigurno su već upoznati sa DJ Jopom i njegovim turnatble i scratch sposobnostima koji nastupa kao resident novih hip/hop/funk/ples večeri KOPAJ OVO! i predstavlja svoj mix tape koji će se po promotivnoj cijeni moći kupiti na partyu.

Kao i uvijek, Smeđi Šećer garantira vrhunsku mješavinu funka, soula, hip hopa, jazza i ex-yu klasika za ljubitelje dobrog groovea.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.