Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
Koncert za pamćenje

foto Opća opasnost opatijskoj publici ponudila 'pola tone rock'n'rolla'

Snimio Marin ANIČIĆ
Snimio Marin ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 19. studeni 2017. u 12:34 2017-11-19T12:34:00+01:00

»Treba mi nešto jače od sna«, »Pobjego sam« i »Jednom kad noć«, balada koja je na red došla u ponoć, dovele su publiku do vrhunca, te je pjevala cijela dvorana, a koncert je završen uz »bis« - baš kako je i započeo, uz pjesmu »Kriva si«

OPATIJA Koncerti subotom u klubu Gervais, nastavljeni su uz dva sata žestoke svirke sastava Opća opasnost i baš kao što je to uoči nastupa najavio pjevač Pero Galić, na svom prvom koncertu u novije vrijeme u Opatiji, ponudili publici »pola tone rock'n'rolla«.

Domaći hard rock bend iz Županje oduševio je fanove, a »mladi« noćni klub u kojega se bez problema može primiti tisuću posjetitelja, bio je odlično popunjen.

f1911am6
'Opća opasnost' u opatijskom Gervaisu / Snimio Marin ANIČIĆ

Tko je ipak iz nekog razloga ostao doma - neka mu bude krivo, jer opatijski nastup po izboru publike najboljeg hrvatskog rock-benda 2010. godine, višestrukih dobitnika diskografske nagrade Porin i drugih međunarodnih nagrada - bio je koncert za pamćenje.

Svirka je započela uz najnoviju uspješnicu »Kriva si«, a zatim su se zaredali brojni hitovi koji su obilježili 25 godina karijere Opće opasnosti, pa i nekoliko obrada legendarnih pjesama sastava kao što su Guns'N Roses, Van Halen, Deep Purple...

Frontmen sastava Pero Galić s lakoćom je komunicirao s publikom, zahvaljujući tijekom cijele večeri »Opatiji bajnoj«, a svojim osebujnim glasom, zauzeo je »svaki kantun« noćnog kluba.

»Treba mi nešto jače od sna«, »Pobjego sam« i »Jednom kad noć«, balada koja je na red došla u ponoć, dovele su publiku do vrhunca, te je pjevala cijela dvorana, a koncert je završen uz »bis« - baš kako je i započeo, uz pjesmu »Kriva si«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze