Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. prosinca 2019.
No. 6 Collaborations Project

Nova pjesma Eda Sheerana: "Ovaj album je kompilacija umjetnika čiji sam obožavatelj"

FOTO/Henry Nicholls, REUTERS
FOTO/Henry Nicholls, REUTERS
Autor:
Objavljeno: 6. srpanj 2019. u 15:53 2019-07-06T15:53:00+02:00

Album "No. 6 Collaborations Project" stiže 12. srpnja, a  Sheeran je do sada već objavio nekoliko pjesama u kojima ćemo moći uživati

Ed Sheeran je objavio dvije nove pjesme s nadolazećeg albuma "No. 6 Collaborations Project." 

Prva je rock-pjesma vođena gitarom naslovljena "Blow" nastala u suradnji s Chrisom Stapletonom i Brunom Marsom, koji su istu i producirali. Druga pjesma je "Best Part of Me" nastala u suradnji s američkom kantautoricom YEBBA. Za razliku od prve, ovo je čista pop balada koju je producirao Sheeran uz Bennyja Blanca i Joea Rubela. 

"Uživao sam stvarajući obje. YEBBA je fenomenalna, ona je za velike stvari. Bruno, Chris i ja smo se odlično zabavljali snimajući. Puštajte ih glasno, recite prijateljima, uživajte", kaže Sheeran, a prenosi Rolling Stone.

"No. 6 Collaborations Project" stiže uskoro, 12. srpnja. Sheeran je do sada objavio nekoliko pjesama s tog albuma, uključujući "Beautiful People" s Khalidom, "I don`t Care" s Justinom Bieberom, za koju je Sheeran snimio i akustičnu verziju. 

Treća puštena pjesma je "Cross Me" nastala u suradnji s Chance the Rapperom i PnB Rockom.

Album će sadržavati ukupno petnaest pjesama i ukupno dvadesetidva glazbena gosta. Trebali bi se pojaviti Eminem, 50 Cent, Cardi B i Camila Cabello.

Sheeran je inspiraciju za ovaj projekt pronašao u svom prethodnom. Nedavno je rekao: "Kada sam radio s Beyoncé i Bocellijem na singlu 'Perfect', na svom sam laptopu započeo s 'No 6. Collaborations'. Tijekom godine na turneji, svaki put kada sam sreo nekoga čiji sam obožavatelj, čim bi mi se ukazala prilika rekao bih - hajmo u studio", kaže Sheeran dodajući da je "za njega, ovo kompilacijski album umjetnika čiji je obožavatelj".

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.