Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. listopada 2019.
U ulozi koautora

NOT A CRIME Damir Kedžo potpisao ugovor s GEMA i izdao prvi singl na engleskom

Foto F. Matković
Foto F. Matković
Autor:
Objavljeno: 17. lipanj 2017. u 13:39 2017-06-17T13:39:12+02:00

RIJEKADamir Kedžo potpisao je ugovor s Gold Entertainment Management Agency i objavio prvi singl na engleskom jeziku, pjesmu »Not a crime«. Singl je nastao prošle godine u Stockholmu, a ono što Kedžu najviše veseli je što se po prvi puta pojavljuje u ulozi koautora. Prema njegovim riječima, »Not a crime« je energična i pozitivna pjesma koja ima poruku s kojom se svatko tko se ikad zaljubio istinski može poistovjetiti.

– Drago mi je što sam postao dio GEMA tima! Dugo sam čekao s objavljivanjem singla i pao mi je kamen sa srca kad sam shvatio da napokon izlazi. Suradnja s GEMA-om je nekakav logičan slijed događaja, rekao je Kedžo dodavši kako je trenutno u fazi kada može jako puno toga dati, drago mu je da je GEMA to prepoznala te se veseli svim izazovima koji su pred njima.

Zadovoljstvo nije krio ni vlasnik agencije, bubnjar zagrebačkog benda Pravila igre Goran Belošević.

– Damir Kedžo je jedan od najboljih vokala u regiji i sretan sam što je odabrao GEMA-u! Ovo će biti odlična suradnja, rekao je.
Pjesmu »Not a crime« kojom se Kedžo nada osvojiti domaće i strano tržište, uz njega potpisuju poznati švedski autori Gabriel Alares, Gustaf Svenungsson i Magnus Wallin te Starfish & Sebastian Lestapier koji su zaslužni za produkciju.

– Suradnja s Damirom je izuzetno zadovoljstvo! Osim što posjeduje nevjerojatne vokalne sposobnosti, širi pozitivnu energiju, stoga je suradnja tekla vrlo jednostavno i sve je snimljeno u trenu, zaključio je Alares. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.