Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
26. veljače 2020.
Padaj jogo i nepravdo

video Mrle pateru Iki pružio ruku: 'Znam kako ti je, i meni su izbrisali Facebook zbog šupkoluk joge'

Foto promo
Foto promo
Autor:
Objavljeno: 30. srpanj 2019. u 17:51 2019-07-30T17:51:33+02:00

Nakon nekoliko mjeseci propitkivanja od strane fanova, basist grupe Let 3, Damir Martinović Mrle napokon se oglasio po pitanju nestanka Let 3 Facebook profila sa stranica najpopularnije društvene mreže.

Let 3 profil, koji je brojao preko dvadeset i pet tisuća fanova, nestao je nakon Mrletove čestitke za Uskrs, u kojoj je s mladim lukom u stražnjici čestitao Hrvatima Uskrs.

Vidjevši nanesenu nepravdu i poistovjetivši se sa svećenikom, čiji je napad na izjavu predsjednice Grabar-Kitarović da prakticira jogu rezultirao nestankom Mandurićeve Facebook stranice, Mrle je snimio osebujan video za ove teške trenutke kroz koje je Mrle nedavno i sam prošao.

- Dragi don padre Ikea, vrijeme je da se ujedinimo i stanemo na kraj ovom hibridnom ratu te predlažem da se zajedničkim snagama borimo protiv ovakvih pojava u našem društvu - pozivam Vas da zajedno odradimo jednu seansu šupkoluk joge te usmjerimo svoju duševnu energiju ka razotkrivanju neprijatelja koji nam gasi Facebook profile', poručio je Mrle.

Let 3 nedavno je otvorio i novu Facebook stranicu, a Mrle ovim putem apelira svim fanovima da istu zaprate i podijele je bespućima interneta 'unatoč i usprkos cenzuri' jer - zajedno smo jači!

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.