Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. studenoga 2019.
Raspjevano slavlje

"Mene zovu tambure": Kanal Ri 17. rođendan slavi koncertom Miroslava Škore

Foto: Sandro Donda
Foto: Sandro Donda
Autor:
Objavljeno: 15. studeni 2016. u 10:05 2016-11-15T10:05:07+01:00

RIJEKA Poznati hrvatski pjevač Miroslav Škoro nastupit će nakon punih trinaest godina na velikom dvoranskom koncertu u Rijeci i to u nedjelju 18. prosinca ove godine. Koncert na kojem će nastupiti s pratećim bendom nazvan je »Mene zovu tambure!« i bit će održan u Centru Zamet s početkom u 20 sati. Koncert je posvećen 17. rođendanu riječke televizije Kanal Ri. Nakon koncerata Đorđa Balaševića, Leta 3, Jinxa i Elementala, kao i stand up nastupa Željka Pervana za prošle rođendane, Kanal Ri i ovim koncertom nastavlja pozivati poznate izvođače za svoj rođendan. Koncert pod nazivom »Mene zovu tambure!« za Škoru je nešto posebno.

Taj uspješni kantautor tamburaške i pop glazbe na neki način se ovim koncertom  vraća korijenima, legendarnoj »Ne dirajte mi ravnicu«, te hitovima »Šumi šumi javore«, »Ne vjeruje srce pameti«, »Majko jedina«, »Otvor ženo kapiju« i »Garavušo garava«. Vezano za ovaj koncert Miroslav Škoro kaže: »Privilegij je nastupati na ovakvom koncertu. Publika voli doći na ovakve na neki način intimne koncerte.

Mi to uvijek napravimo bez struje i dopustimo si da odlutamo aranžmanski i zvukom u emocije. Ovaj koncert je mjesto na kojem mogu vježbati još jednu strast: naime imam silnu potrebu pričati između pjesama«. Kroz ovu intimnu glazbenu priču, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je napisao o roditeljima, ljubavi i domovini, pjesme koje je pisao sebi i drugima, pjesme koje su postale sastavni dio mnogih života.

Ulaznice po cijeni od 90 i 110 kuna su već u prodaji u sustavima Mojekarte i Eventim, kao i na kioscima Tiska. Organizatori koncerta su Campus d.o.o Miroslava Škore i Portal komunikacije, a izvršni producent koncerta je Duško Srijemac. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija