Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 26
Sutra: 11° 11° 26
18. veljače 2020.
Suradnja

video Lille i Alen Vitasović u romantičnom duetu: 'Uživajte u našoj emociji'

Lidija Bačić i Alen Vitasović / Foto Menart
Lidija Bačić i Alen Vitasović / Foto Menart
Autor:
Objavljeno: 30. srpanj 2019. u 18:32 2019-07-30T18:32:00+02:00

Iako mnogi izvođači u ovom ljetnom periodu miruju s predstavljanjem novih pjesma, jedna od najpoznatijih Hrvatica na ovim prostorima - Lidija Bačić Lille, uz mnogobrojne koncerte diljem regije, izbacuje singl za singlom!

Nakon ljetne, vesele i plesne poslastice 'Lubenica' koju je prošli tjedan predstavila u suradnji s Miki Solusom, ovog puta Lille donosi nešto sasvim drugačije i još jednom opravda status dive koja se itekako može pohvaliti i stasom i glasom.

Jedna od najdražih njenih pjesama, koja će se naći na nadolazećem albumu Revolucija, je upravo duet s Alenom Vitasovićem. U ovoj romantičnoj i emotivnoj baladi pod nazivom 'Kad mi dođeš' do izražaja, još jednom, dolaze Lidijine iznimne vokalne sposobnosti, a svi oni koju su pjesmu već ranije čuli su oduševljeni i slažu se kako bi pjesma vrlo lako mogla postati evergreen.

Na pjesmi je radila već provjerena ekipa - Fayo i Branimir Mihaljević, aranžman Luka Kovačić, a prateći video broj radio je Marko Zeljković Zelja.

- Drago mi je što sam snimila duet s legendarnim, emotivnim i sjajnim kolegom i prijateljem Alenom Vitasovićem. On je čovjek s velikom karijerom i velikim hitovima koje svi i danas rado slušamo.

Inače volim dobre duete i neočekivane vokalne suradnje. Ovo je zbilja pjevačka pjesma i utkali smo puno duše u nju. Drago mi je što smo snimili ovako lipu stvar i nadam se kako ćete uživati u ovoj našoj emociji.

Fayo je znao kako Branimir Mihaljević i on znaju dočarati čisto srce, Luka Kovačić je znao naše ideje pretočiti u aranžman, Zelja je dočarao mediteran i priču o ljubavi kao bezvremenskoj temi. Jedva čekam da publika čuje pjesmu, izjavila je Lille.

lille_15d400a9257c26

Svoje zdovoljstvo ne krije ni Alen koji je o suradnji s Lille izjavio sljedeće:

- Veoma sam sretan da se dogodila ova suradnja sa Lidijom. Znam je još iz Splita dok je pjevala u Perlama, a kasnije smo zajedno bili i na festivalima prije desetak godina kad smo se i upoznali.

Postali smo dobri prijatelji. Izuzetna osoba i pjevačica. Pjesma koju smo snimili je jako lijepa i odmah mi je 'legla". Snimili smo je u jednom dahu. Uvjeren sam da će se svima sviđati i biti rado slušana, rekao je Alen.

Pogledajte spot za pjesmu 'Kad mi dođeš'.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.