Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
20. listopada 2018.
Dar za Valentinovo

foto Kiša srdaca zasula Petra Grašu i tisuće fanova u opatijskoj dvorani

Foto Marin Aničić
Foto Marin Aničić
Autor:
Objavljeno: 12. veljača 2017. u 9:17 2017-02-12T09:17:38+01:00

»Moje zlato« publiku u dvorani zasulo 5.000 konfeta u obliku crvenih srdaca i možda su se baš sinoć, pod tom »kišom« srdaca, uz romantične Grašine stihove, neka srca i prepoznala

OPATIJA »Nekog trebam ja, trebam nekoga, tko će me voljeti...«, pjevao je Petar Grašo sada već davne 1996. na debitantskom nastupu na Zadarfestu, a pjevao je i sinoć u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji, popunjenoj do posljednjeg mjesta, što je najbolji pokazatelj da je u dvama desetljećima na sceni splitski pjevač pronašao mnoge koji ga vole.

Kolone automobila protezale su se opatijskim ulicama uoči koncerta. Sudeći po registracijama, na Kvarner je publika stigla iz cijele Hrvatske, ali i iz susjedne Slovenije gdje je Petar Grašo velika zvijezda čiji albumi dosežu zlatne naklade.

A sve je sinoć u opatijskoj dvorani bilo u znaku ljubavi, kako i priliči prigodi u kojoj su organizatori iz OFC agency jednog od najpopularnijih pjevača na hrvatskoj sceni i pozvali – Danu zaljubljenih. Da je događaj poseban vidjelo se već na ulazu u dvoranu gdje je fanove dočekao crveni tepih, stepenice osvijetljene s 500 svijeća i posute laticama, a i cijeli eksterijer dvorane bio je u boji ljubavi – crvenoj. Bio je to pravi spektakl, i ne samo vizualni. Petar Grašo održao je obećanje dano opatijskoj publici pa je i glazbeni dio bio spektakularan. Najromantičniji trenutak ovog valentinovskog koncerta bio je zasigurno onaj kada je, u trenutku dok je Grašo pjevao »Moje zlato« publiku u dvorani zasulo 5.000 konfeta u obliku crvenih srdaca i možda su se baš sinoć, pod tom »kišom« srdaca, uz romantične Grašine stihove, neka srca i prepoznala.

Foto M. Aničić

Foto M. Aničić

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka