Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
18. listopada 2019.
Dancing Bear CD shop

Kawasaki 3P danas točno u podne lansira "Goli zbog pasa"

Foto Denis Lovrović / NL arhiva
Foto Denis Lovrović / NL arhiva
Autor:
Objavljeno: 14. veljača 2015. u 14:59 2015-02-14T14:59:11+01:00

Danas točno u podne u Dancing Bear CD shopu u Zagrebu u službenu prodaju kreće »Goli zbog pasa«, novi album grupe Kawasaki 3P kao i ulaznice za dva koncerta, 19. veljače u Malom pogonu Tvornice kulture, te 21. ožujka u Velikom pogonu

RIJEKA  Danas točno u podne u Dancing Bear CD shopu u Zagrebu u službenu prodaju kreće »Goli zbog pasa«, novi album grupe Kawasaki 3P kao i ulaznice za dva koncerta, 19. veljače u Malom pogonu Tvornice kulture, te 21. ožujka u Velikom pogonu.

Broj ulaznica za koncert u Malom pogonu 19. veljače ograničen je na 200 komada. Svaki kupac ulaznice na poklon će dobiti i novi album. Cijena ulaznice iznosi 100 kuna. Cijena ulaznica za koncert u Velikom pogonu Tvornice Kulture iznosit će 60 kuna u pretprodaji te 80 kuna na dan koncerta.

Na koncertu u Malom pogonu predstavit će trinaest pjesama s novog izdanja te pokoji hit s prethodna dva albuma. Materijali koji će svoje mjesto naći na albumu »Goli zbog pasa« snimani su uz produkcijsku podršku Puležana Edija Cukerića u studijima RSL production u Novom Mestu, Studiju Kramasonic i Dancing Bear studiju u Zagrebu.

Sve pjesme odsvirao je bend u cijelosti, osim što je pred kraj snimanja Stjepana Jurekovića, koji je zbog privatnih razloga morao napustiti postavu, zamijenio Nikola Babić koji će od sada nadalje igrati ulogu glavnog bubnjara u mjuziklu Kawasaki 3P-a. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.