Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 22° 4
Sutra: 22° 22° 4
20. listopada 2018.
'Man Of The Woods'

Justin Timberlake objavljuje novi album 2. veljače

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 5. siječanj 2018. u 21:11 2018-01-05T21:11:49+01:00

Desetostruki dobitnik nagrade Grammy Justin Timberlake objavit će četvrti studijski album “Man Of The Woods“ 2. veljače za RCA rekords, javlja b92.

Digitalni album će biti u pretprodaji od danas, kada izlazi prvi singl.

Ovo je također i Timberlakeov prvi zaokret ka tradicionalnoj američkoj rock muzici, uz moderne utjecaje jakih suradnika kao što su Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton i Alicia Keys.
Justin Timberlake je novi album posvetio svom sinu i supruzi i on predstavlja njegovo osobno, emotivno i muzičko putovanje od Memphisa do mjesta gde se nalazi danas.

Šarolika, futuristička glazba pjesme “Filthy“ vizualno je praćena radom revolucionarnog, višestruko nagrađivanog redatelja Marka Romaneka.

U ovom neobičnom video-spotu Timberlake igra suvremenog inovatora koji se sprema da predstavi svoj novi izum svijetu. Ovo je već druga suradnja sa Romanekom, prva je bila na spotu “Can't Stop This Feeling“.
Nakon singla “Filthy“ i izlaska albuma “Man Of The Woods“, Timberlake će objaviti još tri video-spota, s tri različita redatelja.
Ovi dodatni spotovi bit će snimljeni za još tri pesme sa albuma, a izlazit će sukcesivno, počevši od 18. siječnja, zaključno s izlaskom albuma 2. veljače.

Multitalentirani glumac i muzičar Justin Timberlake do sada je prodao više od 32 milijuna albuma širom svijeta, imao je rasprodane arene na svim kontinentima, nagrađen je bezbrojnim nagradama i nominacijama i spada u visoko poštovane ljude u show-biznisu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka