Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 6
Sutra: 15° 15° 6
22. travnja 2019.
Zamamna pjevačica

video 'Jen, dva, tri': Nives Celzijus ne miruje, snimila je novi spot s mladim reperom

'Jen, dva, tri': Nives Celzijus ne miruje, snimila je novi spot s mladim reperom
'Jen, dva, tri': Nives Celzijus ne miruje, snimila je novi spot s mladim reperom
Autor:
Objavljeno: 22. svibanj 2018. u 11:57 2018-05-22T11:57:57+02:00

Dok nam veći dio države čini sve ne bi li kako zaliječili rane borgovske, Nives Celzijus marno radi! Nije joj dovoljno da je glumica u telenoveli "Čista ljubav", pa da je u žiriju showa "Tvoje lice zvuči poznato", već je evo iz njene kreativne radionice izašao i novi spot za pjesmu "Jen', dva, tri" što je pjeva u suradnji s mladim reperom Antom.

Iz njena tima poručuju da spot "obiluje aktraktivnim kadrovima zamamne pjevačice kao i brzim ritmom te zaraznim refrenom uz čije će slušanje mnogi ponovno učiti matematiku." 

- Moja publika i ja navikli smo već da svako ljeto pripremimo jednu bržu plesnu pjesmu za klubove na koju onda svi zajedno skačemo i ludiramo se na mojim koncertima. Nema smisla sada snimati bilo što drugo, ljudi su doista željni dobre zabave i vesele razbibrige, a ne da ih netko umara plakanjem i tugovanjem za propalim ljubavima - rezonira Nives Celzijus.

Nije, dakako, slučajan ni odabir mladog repera MC Ante M. Čovjek je Nives upoznao, kao njezin veliki obožavatelj, kad mu je bilo tek 17 godina. Uglavnom, Nives Celzijus ima novi spot. A kako ova suradnja izgleda uživo, vidjet će se premijerno na CMC festivalu u Vodicama 9.lipnja.

Video možete pogledati OVDJE.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš