Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. listopada 2019.
Zabava u Muzeju djetinjstva

I mali, i veliki puhali u prvu svjećicu torte

Snimio Ivica TOMIĆ
Snimio Ivica TOMIĆ
Autor:
Objavljeno: 10. studeni 2014. u 12:19 2014-11-10T12:19:28+01:00

U tijeku je fotonatječaj »Djetinjstvo se vratilo« – traže se fotografije koje su obilježile djetinjstvo, a podijeljene u kategorije »Ponosan sam, ovo je moja igračka iz djetinjstva!«, »Moje mjesto, moje igralište!« i »Vremenska kapsula«

RIJEKA  Mali i veliki, stari i novi posjetitelji preksinoć su zajedno, u godnom druženju, proslavili prvi rođendan Peek&Poke Muzeja djetinjstva.

Rođendansko slavlje nije moglo proći bez torte koju je ove godine razrezala Elina Stepina iz Latvije, nova suradnica Muzeja koja u njemu obavlja dužnosti voditeljice marketinga.

Svi oni koji su se u subotu navečer zatekli na adresi Ivana Grohovca 2 mogli su razgledati prošireni prostor dijela Muzeja nazvan »Ispred ekrana« koji će se koristiti kao mala pozornica za predstave i ostale prigodne programe, maketu željeznice koja je 1980. godine proglašenom najboljom maketom u Europi te izložbu »Srednji vijek kroz figurice« u Playmobil izdanju, privatnu zbirku kolekcionara Damira Kamenara.

Rođendanski party Muzeja djetinjstva je iza nas, ali ne i fotonatječaj »Djetinjstvo se vratilo« koji je otvoren do kraja mjeseca. Svi koji žele sudjelovati u njemu, najzanimljivije fotografije koje su im obilježile djetinjstvo, podijeljene u kategorije – »Ponosan sam, ovo je moja igračka iz djetinjstva!«, »Moje mjesto, moje igralište!« i »Vremenska kapsula«, mogu slati na adresu elina@kreativni.hr. (I. Ko.)

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.