Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. studenoga 2019.
27. Kastafsko kulturno leto

foto Hladno pivo nastupilo na Crekvini; Kekin: Nikad nismo svirali na ljepšoj pozornici

Mile Kekin proveo je publiku kroz najveće hitove svog benda / Snimio Marko GRACIN
Mile Kekin proveo je publiku kroz najveće hitove svog benda / Snimio Marko GRACIN
Autor:
Objavljeno: 17. kolovoz 2018. u 23:57 2018-08-17T23:57:13+02:00

Zanimljivost kastavskog koncerta svakako je činjenica da je privukao i publiku, koja je kada je Hladno pivo počinjalo karijeru, imala dvadesetak godina, a bilo je i onih koji još nisu bili niti rođeni, a možda ni u planu

KASTAV U godini kada slavi 30. rođendan jedan od najpoznatijih hrvatskih rock bendova, Hladno pivo, u petak je u sklopu 27. Kastafskog kulturnog leta nastupio na sasvim lijepo popunjenoj kastavskoj Crekvini.

F1708MG10
Hladno pivo u Kastvu / Snimio Marko GRACIN

Koncert su otvorili  pjesmom »Šamar« s istoimenog albuma, a publika ih je odmah popratila i tako do kraja koncerta. Slijedio je još jedan velik hit »Kaže stari što nam fali« nakon kojeg je Mile Kekin pozdravio publiku i priznao da nikad nisu svirali na ljepšoj pozornici.

Slijedila je »Pjevajte nešto ljubavno« koja je počela niz pjesama kojima su Kekin i ekipa proveli publiku kroz svih svojih trideset godina karijere. Bilo je pjesama sa svih njihovih najpopularnijh studijskih albuma  »Šamar«, »Knjiga žalbe«,  »Svijet glamura« i zadnjeg »Dani zatvorenih vrata«.

Zanimljivost kastavskog koncerta svakako je činjenica da je privukao i publiku, koja je kada je Hladno pivo počinjalo karijeru, imala dvadesetak godina, a bilo je i onih koji još nisu bili niti rođeni, a možda ni u planu.

Podsjetimo, rockeri iz Gajnica početkom ožujka veliki su jubilej obilježili na dvodnevnoj rezidenciji u zagrebačkom Domu sportova, u svibnju su gostovali u Rijeci, a početkom kolovoza u Splitu.

Tijekom karijere prodali su više od 60.000 primjeraka albuma te odsvirali brojne koncerte, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu (Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Njemačkoj).

Dobitnici su mnogih priznanja i nagrada – osam Porina, osam Zlatnih Koogli, dva Crna mačka, nagrade Davorin…

Hladno pivo

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija