Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. listopada 2019.
Popularni pjevač

foto HIT PARADA U OPATIJI Zucchero napunio Ljetnu pozornicu

Foto M. Gracin
Foto M. Gracin
Autor:
Objavljeno: 17. srpanj 2018. u 23:28 2018-07-17T23:28:00+02:00

OPATIJA Gostovanje Zucchera na velikoj sceni opatijske Ljetne pozornice proteklo je sukladno statusu koji on već nekoliko desetljeća uživa u popularnoj glazbi. Naime, na opatijskoj pozornici na otvorenom nije večeras ostalo još puno slobodnih mjesta, tako da je Zucchero održao jedan od najposjećenijih koncerata u Opatiji u zadnje vrijeme.
Zucchera u Opatiji nije bilo dobrih deset godina, a 2018. vratio se u sklopu svoje svjetske turneje »Wanted«. U tom periodu, glazbeni trendovi u popularnoj glazbi brzo su se mijenjali, ali on je ostao vjeran svom spoju američkog soul bluesa s talijanskim primjesama, što ga je i činilo svjetskom zvijezdom. U tom duhu Zucchero se predstavio i publici na opatijskoj Ljetnoj pozornici koja je srdačno primila gosta iz Italije.

F1607MG1

Doduše, moglo bi se nagađati i o tome koliko je njegovo gostovanje bilo zanimljivo domaćoj publici, pa se može govoriti i tome da se ipak radi o glazbenoj ponudi namijenjenoj stranim gostima, ponajprije onima iz Italije. Kako god bilo, njegov dolazak pokazao se kao dobar odabir za opatijsku ljetnu sezonu, u kojoj nedostaje zvučnih glazbenih imena koje će razbuditi noćni život. Osim toga, valja primijetiti da se Zucchero predstavio na svjetskom nivou, s bogatom audio-vizualnom produkcijom, bučnom glazbenom postavom i jasno s nekoliko desetaka svojih hitova koji su odavno već sastavni dio popularne glazbe.

F1607MG3

I nije bilo puno okolišanja, tako da je Zuccherova hit parada počela već s prvom pjesmom.

F1607MG2

Zucchero

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.