Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. listopada 2019.
Krivo stanje

Grupa Silente više ne postoji, otkazani svi njihovi koncerti

Snimio Marko GRACIN
Snimio Marko GRACIN
Autor:
Objavljeno: 8. srpanj 2016. u 14:18 2016-07-08T14:18:48+02:00

Obožavatelje dubrovačke grupe Silente iznenadila je vijest da njihov omiljeni bend prestaje s radom, barem u sastavu po kojem je do sada bio poznat.

– Bili smo Silente. Nas šestoro. Sančo, Tibor, Lorena, Ivuša, Doris i Šimun. Kao takve nas više nećete vidjeti na pozornici. Tiborovu izjavu prenosimo u cijelosti, a ostatak Silentea mu daje svoju podršku i razumijevanje: "Osobno vjerujem u rokenrol kao životni stil i u pozornicu kao energičan i nepredvidljiv dio showa. Zbog svoje trenutne nemogućnosti za dati išta umjetnički vrijedno na pozornici i van nje, odstupam od Silentea. Svi koncerti i nastupi su otkazani do daljnjeg. Želim zahvaliti familiji, prijateljima, menadžeru i divnim obožavateljima na potpori i razumijevanju", poručili su članovi benda i pjevač Tibor Karamehmedović.

Na Facebook stranici benda objavljeno je kako su otkazani svi koncerti i medijska pojavljivanja benda.

– Ispričavamo se fanovima i organizatorima, nikada u tri godine nismo otkazali koncert bez obzira na uvjete i naše stanje. Dok ne postanemo ljudi kakve ovaj bend zaslužuje - stat ćemo, dodali su.

Grupa Silente koja se proslavila pjesmom »Terca na tišinu«, osnovana je 2013. godine. Iza sebe imaju albume »Lovac na čudesa« i »Neće rijeka zrakom teći«, a mogu se pohvaliti i Porinom u kategoriji Novi izvođač godine.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.