Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 4
Sutra: 20° 20° 4
26. travnja 2019.
Četiri sirene

"Enice" nakon godinu dana imaju novi singl, a spremaju i novi album

Snimio Roni Brmalj
Snimio Roni Brmalj
Autor:
Objavljeno: 24. svibanj 2016. u 14:29 2016-05-24T14:29:40+02:00

Godinu dana nakon uspješnog singla »Ljubavna«, grupa E.N.I. predstavlja novu pjesmu »Glas sirene« za koju tekst potpisuje Vlado Simcich Vava, a glazbu, aranžman i produkciju Matej Zec.

– Kada pišem tekst na gotovu glazbu, postavljam se u drugu ulogu. Tekst posve podređujem melodiji i on je čista metaforika. Prvo sam napisao refren, a onda sam oko njega gradio cijelu priču. Volim prihvaćati takve velike izazove – objasnio je Vava.

Pjesma »Glas sirene« naći će se na novom albumu grupe E.N.I. za koji je materijal nastajao posljednjih godinu dana.

– Podijelile smo se da svaka od nas ima svoju pjesmu, a »Glas sirene« bila je prva pjesma u kojoj smo ponovo sve četiri zajedno pjevale. Bilo je zabavno u studiju jer pjesma ima krasan ritam i produkcijski je veoma moderna. Matej Zec je jako nadaren i napravio je sjajan posao jer je u tekst vrlo lijepo uklopio efekte koji su pjesmi dali posve novu dimenziju. Zaista, neki dijelovi zvuče kao glas sirene, žene koja zavodi! Ovo je prava ljubavna pjesma kojom dozivamo ljeto i more, a kad se stvori ovaj četveroglas, to su baš one prepoznatljive E.N.I., rekla je Iva Močibob, dok je Elena Tomeček Zdjelar dodala:

– Suradnja s Matejom uvijek ispadne odlično pa mislim da će se i publici svidjeti kako pjevaju čak četiri sirene. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka