Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. studenoga 2019.
Lider u glazbenoj industriji

Dr. Dre dobiva posebno priznanje prije dodjele nagrada Grammy

Foto Instagram
Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 5. studeni 2019. u 7:52 2019-11-05T07:52:21+01:00

Njegova evolucija kao producenta učvršćuje ga kao lidera u našoj industriji, a mi s čuđenjem promatramo kako on i dalje oblikuje budućnost glazbe – rekla je u izjavi predsjednica Akademije Deborah Dugan

Grammyjima nagrađivani glazbeni producent Dr. Dre početkom sljedeće godine će na dodjeli te prestižne glazbene nagrade dobiti posebno priznanje, prenosi Rolling Stone. Na događaju prije same dodjele Grammyja koji će se održati 22. siječnja, iz Akademije za diskografsku umjetnost i znanost objavili su kako će odati počast umjetničkim dostignućima i inovacijama Dr. Drea.

Iz Akademije su ga opisali kao "utjecajnu snagu u glazbenoj industriji" jer Dre razbija granice i inspirira glazbene kreatore svih glazbenih žanrova.

- Njegova evolucija kao producenta učvršćuje ga kao lidera u našoj industriji, a mi s čuđenjem promatramo kako on i dalje oblikuje budućnost glazbe – dodala je u izjavi predsjednica Akademije Deborah Dugan.

Dr. Dre je tijekom karijere surađivao i s mnogim poznatim glazbenicima – Eminemom, Snoop Doggom, Mary J. Blige i Tupacom. Od 2015. nije objavljivao novu glazbu, ali je najavio kako je trenutno u procesu rad na novom albumu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija