Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
25. veljače 2020.
Koncert

Dar za Mikulnu: Gibonni 9. prosinca u Sportskoj dvorani Kostrena

Foto Ivana Vučić
Foto Ivana Vučić
Autor:
Objavljeno: 28. studeni 2017. u 10:32 2017-11-28T10:32:00+01:00

Ulaznice za koncert pod pokroviteljstvom Komunalnog društva Kostrena, moguće je kupiti na blagajni Sportske dvorane Kostrena, Dallas music shopu, Foto reviji u Starom gradu, Caffe baru Nad Urom u Robnoj kući RI i na web-stranici mojekarte.hr

U subotu 9. prosinca u Sportskoj dvorani Kostrena nastupit će popularni splitski pjevač Zlatan Stipišić Gibonni. Koncert će biti održan u sklopu trećeg izdanja Mikulne, kulturno-zabavne manifestacije koja se održava povodom Dana Općine Kostrena i njenog zaštitnika svetog Nikole.

Ovaj splitski pjevač, kantautor i tekstopisac veliki je miljenik publike koja s veseljem prihvaća svaku njegovu novu pjesmu, a na repertoaru će se naći njegovi brojni hitovi koji su osvojili sve top ljestvice domaće scene.

Ulaznice za koncert pod pokroviteljstvom Komunalnog društva Kostrena, moguće je kupiti na blagajni Sportske dvorane Kostrena, Dallas music shopu, Foto reviji u Starom gradu, Caffe baru Nad Urom u Robnoj kući RI i na web-stranici mojekarte.hr. Cijena im je u pretprodaji 70 i 100 kn, a na dan koncerta za njih će biti potrebno izdvojiti 100, odnosno 150 kn. Početak koncerta zakazan je za 20 sati.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
 Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma
Miran i uredan dom bez gamadi više nije nemoguća misija!

Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma