Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. listopada 2019.
Večeras nastavak

All Stars Jazz Quartet 'razvalio' na Korzu za Međunarodni dan jazza

Foto Ivica Tomić
Foto Ivica Tomić
Autor:
Objavljeno: 30. travanj 2019. u 16:03 2019-04-30T16:03:01+02:00

Program se večeras nastavlja u book cafeu Dnevni boravak gdje će u 20 sati biti održan veliki jam session, a svirat će se i u Tunelu

RIJEKA Međunarodni dan jazza danas je na Korzu obilježen jazz matinejom u sklopu koje je nastupio Rijeka All Stars Jazz Quartet u sastavu: Henry Radanović na kontrabasu, Tonči Grabušić na bubnju, Zvonimir Radišić na gitari i Denis Razumović Razz na saksofonu.

Program se večeras nastavlja u book cafeu Dnevni boravak gdje će u 20 sati biti održan veliki jam session u kojem će sudjelovati: Robert Mikuljan, Karlo Ilić, Filip Flego i Zvonimir Radišić, Edin Botić, Rajko Ergić i Tonči Grabušić, Henry Radanović, Goran Cvijanović, Dino Ivelja, Dorian Cuculić, Karlo Lovrić, Denis Razz, Vedran Mijić te mnogi drugi instrumentalisti.

Svirat će se i u Tunelu gdje je za 21 sat predviđen koncert sastava Zoran Majstorović/Toni Starešinić/Borko Rupena i jazz slušaonica.

Dallas music shop Rijeka također se priključio obilježavanju Međunarodnog dana jazza prigodnom promotivnom prodajom jazz CD-a i DVD-a.

U petak u 20 sati u Baptističkoj crkvi Rijeka održat će se Jazz petkom na Zametu, koncert kvarteta 4 IN 3+1 kojeg čine Davor Doležal na gitari, Joe Kaplowitz na klavijaturama, Mario Bočić na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.