Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1
Sutra: 5° 5° 1
29. veljače 2020.
"The Prom"

Zvijezde zajedno u filmu: Meryl Streep i Nicole Kidman u adaptaciji broadwayskog mjuzika

FOTO/Flickr
FOTO/Flickr
Autor:
Objavljeno: 1. srpanj 2019. u 8:00 2019-07-01T08:00:13+02:00

Broadwayski mjuzikl "The Prom" pretvara se u novi film, a velike se glumačke zvijezde pripremaju za snimanje u prosincu.

Ryan Murphy će pretvoriti broadwayjski mjuzikl „The Prom“ (nominiran za nagradu Tony) u film za Netflix, doznajemo s Rolling Stonea.

Snimanje će početi u prosincu, a među zvijezdama koje će glumiti u filmu, nalaze se Meryl Streep, Ariana Grande, Nicole Kidman, James Corden, Andrew Rannells, Awkwafina i Keegan-Michael Key.

„The Prom“ je predstavljen na Broadwayu prošle godine i s prikazivanjem završava u kolovozu. S knjigom Boba Martina i Chada Beguilena, stihove Beguilen i glazbom Matthewa Sklara, „The Prom“ prati dva veterana Broadwaya (Streep i Corden) koji su nedavno pretrpjeli veliki neuspjeh.

Nadajući se da će preokrenuti priču o karijeri i dobiti bolji PR (uz pomoć svog publicista Awkwafina), odlučili su pronaći dobrotvornu svrhu.

Njih dvojica odlučuju pomoći učenici srednje škole u Indiani po imenu Emma, čija je maturalna večera otkazana jer želi dovesti svoju djevojku.

Trenutno je potraga diljem zemlje za glumicom koja će odigrati ulogu Emme.