Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. studenoga 2019.
Teški trenuci

ZAPLAKAO NA ULICI Keanu Reeves u Rimu s bolesnom sestrom

Keanu Reeves / Reuters
Keanu Reeves / Reuters
Autor:
Objavljeno: 1. siječanj 2019. u 14:31 2019-01-01T14:31:39+01:00

U talijanskom mjestu  Anacapri na otoku Capri kupio je vilu voljenoj sestri u nadi da će joj otočna klima goditi zdravlju

Kao brižljivi princ Keanu Reeves stigao je u Rim i odveo svoju bolesnu sestru na ručak. Rezervirao je stol u jednom od najboljih restorana u gradu, gdje su ručali, da bi zatim limuzinom otpratio sestru u hotel. No kada je tijekom ručka izašao na ulicu popušiti cigaretu, slavni je glumac shrvan emocijama zaplakao, piše Il Messagero.

 

Dogodilo se to u petak, dok se glavni talijanski grad pripremao za novogodišnje slavlje.

Sestra Keanua Reevesa naime živi u Italiji i godinama se bori s leukemijom. 

Kim je radila kao glumica, producentica i scenaristica, no bolest joj je uništila karijeru.

 54-godišnji Keanu Reeves nije došao u Italiju kako bi promovirao film već isključivo kako bi posjetio dvije godine mlađu sestru Kim, s kojom je vrlo blizak. 

Prošle godine, nakon što je gostovao na Festivalu Sanremo, Keanu Reeves je otišao u Rim u bolnicu Policlinico Gemelli gdje je Kim tada bila hospitalizirana. 

Holivudski glumac Keanu Reeves je kanadski državljanin, rođen u Bejrutu, dugo je živio u Australiji, a njegim žilama teče irska, britanska, američka, havajska, kineska, portugalska pa čak i talijanska krv. 

U talijanskom mjestu  Anacapri na otoku Capri kupio je vilu voljenoj sestri u nadi da će joj otočna klima goditi zdravlju.

Glumac je nanizao uspjehe u karijeri, ali je u privatnom životu doživio tragedije. 1999. umrla mu je naime tek rođena kćer, a bivša djevojka Jennifer Syme poginula je u nesreći 2001. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.