Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 2° 2n
Sutra: 2° 2° 2n
12. prosinca 2019.
"Hocus Pocus"

Vraća li se jedan od omiljenih starih filmova? Popularna glumica definitivno je zainteresirana

FOTO/Flickr
FOTO/Flickr
Autor:
Objavljeno: 4. studeni 2019. u 7:30 2019-11-04T07:30:38+01:00

Nešto se kuha u svezi popularnog filma "Hocus Pocus", ako je vjerovati odgovorima glumice Sarah Jessice Parker

Kultni film "Hocus Pocus" mogao bi dobiti nastavak ili "reboot", a novi život bi mu trebao udahnuti Disney+, prenosi LADBible. Originalni film je snimljen još 1993. godine, kada smo upoznali obitelj vještica - sestre Winifred, Sarah i Mary Sanderson.

Idealno, u novoj bi verziji filma ili nastavku, trebala bi glumiti čitava originalna postava koju su činile glumice Bette Midler, Kathy Najimy i Sarah Jessica Parker.

Prema glumici Parker, koja je u originalnom filmu utjelovila Sarah Sanderson, sve su zainteresirane za ideju. Parker je objavila isječak iz filma koji pokazuje njezin lik kraj Winnie i Mary, te u objavi na Instagramu napisala: "Halloween 2019. Jedna za knjige".

Nije trebalo puno da se na objavu počnu nizati komentari obožavatelja koje je zanimala samo jedna stvar. "Ima li šanse za nastavkom?", pitala je jedna obožavateljica, a ubrzo su se priključili i drugi korisnici ove popularne društvene mreže. Parker je uskoro objavila: "Sve smo rekle da. Sada čekamo. X." Na upit iz jednog komentara o tome hoće li biti druga runda, glumica je odgovorila: "Naravno!".

Iako je film pokupio miješane kritike kada je izašao, u proteklih je dvadeset godina postao kultni klasik zahvaljujući prikazivanju na Disney Channelu i ABC Familyju (sada poznatijem pod imenom Freeform).

Disney sada donosi drugi dio, iako još nije potvrđeno kako će točno film izgledati. Režiser Kenny Ortega izjavljuje da je za nastavak te dodao da će se isti dogoditi ako Midler, Parker i Najimy budu zainteresirane.

U intervjuu za Entertainment Tonight prije dvije godine, kazao je: "Volio bih vidjeti nastavak, a vjerujem da bi ga voljeli vidjeti i obožavatelji. Mislim da bi bilo zabavno vratiti dame. One su još uvijek vitalne i na vrhuncu te sposobne napraviti štošta. Bilo bi super ponovno vidjeti Bette, Kathy i Sarah na okupu, u još jednom filmu i mislim da bi i one to voljele".

Kao što je Parker napisala, ostaje nam da čekamo novosti o filmu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Halloween 2019 One for the books. X, SJ

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.