Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. prosinca 2019.
Najuzbudljiviji film godine

Stigao je prvi trailer novog Tarantinovog filma u kojem glume Leonardo Di Caprio i Brad Pitt

Foto: YT screenshot
Foto: YT screenshot
Autor:
Objavljeno: 25. ožujak 2019. u 14:03 2019-03-25T14:03:29+01:00

U filmu se još pojavljuju i Al Pacino, Dakota Fanning, Kurt Russell i nedavno preminuli Luke Perry

S nestrpljenjem smo iščekivali i konačno je tu: prvi trailer novog filma Quentina Tarantina "Unce Upon A Time in Hollywood" s Leom Di Capriom, Bradom Pittom i Margot Robbie dolazi nam ovog ljeta, a već je podigao mnogo prašine.

Tarantinov deveti film već je proglašen za jedan od najuzbudljivijih filmova godine, a odvodi nas u vrijeme kasnih 60- ih godina u kojem su novinske stupce punile priče o ozloglašenom serijskom ubojici Charlesu Mansonu i njegovoj obitelji koji su 1969. ubili osmero ljudi, uključujući i glumicu Sharon Tate koju u filmu glumi zanosna Margot Robbie. U novom filmu Di Caprio glumi glumca Ricka Daltona, dok je Brad Pitt njegov dubler i kaskader. Dalton je bio susjed ubijene glumice Sharon Tate, inače tadašnje žene Romana Polanskog, a sama radnja zbiva se upravo u vrijeme njezinog ubojstva. U filmu se još pojavljuju i Al Pacino, Dakota Fanning, Kurt Russell i nedavno preminuli Luke Perry.

Iako nam prvi trailer ne otkriva mnogo, već iz prvih nekoliko kadrova možemo potvrditi kako će biti riječ o još jednoj pravoj filmskoj poslastici kakvu nam samo veliki Tarantino može priuštiti.

Pogledajte trailer: 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.