Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1n
Sutra: 4° 4° 1n
22. siječnja 2020.
Killers of the Flower Moon

Scorsese snima film o serijskom ubojici? Opet izgleda skuplja sjajnu glumačku ekipu

FOTO/Wikipedia
FOTO/Wikipedia
Autor:
Objavljeno: 4. prosinac 2019. u 17:12 2019-12-04T17:12:00+01:00

Snimanje filma bi trebalo započeti kroz idućih nekoliko mjeseci, a sama realizacija je spor proces. 

Još se nije slegla prašina nakon "Irishmana", a već se čuju nove vijesti o pothvatu Martina Scorsesea.  LADBible prenosi da kreće snimanje njegovog najnovijeg filma o serijskom ubojici u kojem vodeće uloge imaju Leonardo DiCaprio i Robert De Niro.

Film će biti šesti zajednički projekt DiCapria i Scorsesesa. Surađivali su na filmovima "Gangs of New York", "The Aviator", "The Departed", "Shutter Island" i "Vuk sa Wall Streeta". 

O ovoj se mogućnosti pričalo još 2017. godine kada je Scorsese kazao da traži način adaptacije knjige "Killers of the Flower Moon" Davida Granna, za velike ekrane. 

Kinematograf Rodrigo Prieto, sa slavnim je redateljem radio na mnoštvu njegovih projekata, uključujući i "Vuk s Wall Streeta".

Snimanje filma bi trebalo započeti kroz idućih nekoliko mjeseci, a sama realizacija je spor proces. Dvojac se trenutno koncentrira na druge projekte, a Prieto je za Collider potvrdio da novi projekt praktički već kreće.

"Sada sam u fazi istraživanja različitih načina snimanja, tako da se tek moramo naći da mu pokažem slike i predložim ideje. I on vjerojatno ima svoje misli, ali još nismo ustanovili ton filma. Tako da, na putu smo", kazao je.

Collider prenosi da je tijekom njihova nedavnog telefonskog razgovora, kinematograf bio u Oklahomi, gdje je smještena radnja knjige. Navodno je radio "preliminarne testove kamerom" i istraživao lokacije za projekt koji bi trebao započeti u ožujku iduće godine.

Informacija na neki način objašnjava i zašto je DiCaprio promijenio mišljenje o ulozi u "Nightmare Alley" - jer je snimanje za oba filma zakazano u otprilike isto vrijeme.

Smještena tijekom 1920-ih godina, "Killers of the Flower Moon" priča o masovnim ubojstvima indijanskog plemena Osage nakon što je na njihovoj zemlji otkrivena dragocjena nafta. Od 1912. do 1926. godine, ubijeno je više od dvadeset članova plemena, iako neki izvori kažu da je ukupan broj smrtno stradalih iznosio više od stotinu. Ubojstva je istraživao FBI, a bio je uključen i  J. Edgar Hoover.

Izvori za Deadline kažu da će ubojicu, Williama Halea, utjeloviti De Niro. 

 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.